Programació TV3

Dissabte, 18 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 440'
13.20
Per què volen els avions?
Per què ens emociona l'art?
Una de les bandes preferides de l'Eloi són els Catarres, als quals ja ha vist en directe en diverses ocasions. Però avui està més nerviós que mai perquè té l'oportunitat d'entrevistar-los. Després, amb l'artista visual Marià Dinarès se'n va d'exposició i s'ha d'arremengar la camisa al seu taller, on intenten descobrir si l'art serveix per alguna cosa mentre s'embruten les mans. A Barcelona fa una visita a les Impuxibles, la companyia formada per les germanes Clara i Ariadna Peya per parlar de l'art com a acte revolucionari i com a altaveu de temàtiques normalment silenciades. A més, també es coneix els poetes urbans Salva Soler i Dani Orviz, especialitzats en poetry slam, i l'artivista Zinteta, que pinta motius de la naturalesa sobre cossos nus per reivindicar la diversitat corporal.
Altres
Durada: 30'
13.50
Zona zàping
El programa destaca com Gerard Piqué ha fet furor a les xarxes amb les seves darreres actuacions, i no precisament al terreny de joc, sinó fent kitesurf i arribant al Camp Nou en bicicleta elèctrica. També es pot veure Gareth Bale i les seves excentricitats mentre és a la grada durant els partits. Com a curiositat, un penal en un partit a Romania que es va haver de llançar tres vegades, totes tres errades. I el programa es clou amb la participació de Guillem Solé, de Buhos, amb Miki Núñez, Suu i Lildami, amb el seu nou tema El dia de la victòria.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: El jutge
Hank Palmer és un advocat important que torna al seu poble natal, on el seu pare, el jutge del poble, de qui està distanciat, és sospitós d'assassinat. Decideix descobrir la veritat i, durant el procés, torna a trobar-se amb la família que havia deixat enrere anys abans.
Pel·lícules
Durada: 145'
18.15
Tarda de cine: Un far amb vista
El Robert té la intenció d'enderrocar un far. Tanmateix, una noia, l'encarregada de la conservació de la zona, intenta impedir-ho. El que cap dels dos no sap és que el faroner és el pare biològic del Robert i que el va donar en adopció fa gairebé 30 anys.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
El programa d'avui entrevista el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, l'exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, poques hores després que hagin començat a gaudir del tercer grau penitenciari. Posteriorment, l'infectòleg Oriol Mitjà analitza les darreres dades sobre el rebrot del coronavirus. El programa compta també amb l'actuació dels Amics de les Arts i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 210'
01.30
Pel·lícula: Operació Swordfish
Stanley Jobson, un expert en informàtica que acaba de sortir de la presó, és requerit pel terrorista Gabriel Shear perquè l'ajudi a descodificar un codi de seguretat complicat d'un compte secret. Poques persones al món són capaces de dur a terme aquesta feina, i ell n'és una. Malgrat que no pot tocar un ordinador, els mètodes del Shear obliguen el Jobson a ajudar-lo en la seva missió.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'