Programació TV3

Dimecres, 5 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Jet lag
Clausura
Emissió dels capítols Mentides i Clausura.
Sèries
Durada: 55'
12.10
Viatges insòlits
Spitsbergen
Tom encara té una cosa pendent en la vida: veure l'aurora boreal, de manera que posa rumb a la ciutat noruega de Spitsbergen a l'hivern, quan és fosc les 24 hores del dia i fa un fred glacial. No sembla la destinació de vacances ideal, però sí que hi ha activitats interessants en què participar, a banda que es tracta del millor lloc on intentar veure l'aurora boreal.
Documentals
Durada: 50'
13.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
El Paradís de les Senyores
Marcinelle
El Mori descobreix que el Domenico, el nou magatzemista, és un supervivent de Marcinelle i organitza una cerimònia en el seu honor per a reviure la imatge d'El Paradís. No obstant això, el noi s'hi nega i l'esdeveniment es converteix en una venda benèfica per a les famílies de les víctimes. Mentrestant, la Teresa reprén la feina de dependenta a la botiga.
Sèries
Durada: 62'
17.02
Hudson i Rex
Els matins de dol
La Vicky i el Chris estan en una lluna de mel permanent des que es van conèixer; ella, presentadora d'un programa de televisió dels matins, i ell, el propietari de la productora, un home molt estimat. Per això ningú s'espera que, de cop i volta, aparegui mort al seu despatx per xoc anafilàctic a causa d'una greu al·lèrgia als cacauets, malgrat totes les precaucions que sempre es prenien. La dona està convençuda que ha sigut deliberat, però en iniciar la investigació aviat es descobrirà que ja ha enterrat tres marits durant el primer any de casats.
Sèries
Durada: 48'
17.50
Vera
Al carrer Harbour
La Jessi, la filla del Joe, descobreix una dona gran morta al tren. Ha estat assassinada amb una arma blanca. La Vera visita la ciutat on vivia l'anciana Margaret amb una família de músics. Tots ells parlen de la Margaret com una persona bondadosa, ja que treballava voluntàriament en un alberg de dones.
Sèries
Durada: 95'
19.25
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
El final promès
Peter Quintus, propietari d'una funerària, rep la visita de dos homes que diuen que pertanyen a una organització criminal i que han rebut l'encàrrec de matar-lo al cap de 24 hores, però no li diuen per què. El Quintus contracta l'agència Shakespeare i Hathaway perquè el protegeixin. Tots dos detectius entren en acció i aviat comencen a trobar sospitosos, però continuen sense saber el motiu de l'amenaça. La cosa s'embolica amb unes quantes agressions i un mort.
Sèries
Durada: 50'
20.15
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.25
TV3xunTUB
Núria Solé
Núria Solé explica com és el seu dia a dia, com es desenvolupa amb la tecnologia i el que més li agrada de la seva feina.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Joc de cartes d'estiu
Millor restaurant mexicà de Barcelona
Alguns plats de la cuina mexicana piquen, i alguns dels seus restauradors també. Com el Juan Carlos i el David, del restaurant Maro Azul, que venen a concursar sense callar-ne ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de street-food llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 75'
23.30
Joc de cartes
Millor restaurant amb piscina de Barcelona
Amb aquesta calor no hi ha millor pla que capbussar-se a la piscina i després, fer un bon àpat. Marc Ribas es posa el banyador disposat a trobar el millor restaurant amb piscina de la província de Barcelona.
Altres
Durada: 60'
00.30
Pel·lícula: El sopar
Dos matrimonis es reuneixen a un restaurant de luxe per tractar un tràgic incident que els incumbeix molt directament.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'