Programació TV3

Dijous, 6 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Jet lag
Clausura
Emissió dels capítols Mentides i Clausura.
Sèries
Durada: 55'
12.10
Viatges insòlits
Spitsbergen
Tom encara té una cosa pendent en la vida: veure l'aurora boreal, de manera que posa rumb a la ciutat noruega de Spitsbergen a l'hivern, quan és fosc les 24 hores del dia i fa un fred glacial. No sembla la destinació de vacances ideal, però sí que hi ha activitats interessants en què participar, a banda que es tracta del millor lloc on intentar veure l'aurora boreal.
Documentals
Durada: 50'
13.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
El Paradís de les Senyores
Les venus en bicicleta
Després de diversos intents, finalment la Teresa pot parlar amb els pares sobre el seu compromís amb el Mori. No obstant això, la reacció dels pares és dura: no acceptaran mai que la filla es casi amb un divorciat i, abans d'anar-se'n a Sicília, la Rosaria, la mare, prega al Pietro que deixi la seva filla per evitar la humiliació pública.
Sèries
Durada: 63'
17.03
Hudson i Rex
Una educació de culte
La Wendy es lleva després d'una nit de festa i es troba la seva companya de casa estirada al llit, apunyalada. Desconcertada, recorre al superintendent Donovan, el seu exmarit, que mirarà d'esbrinar què pot haver passat amb l'ajuda de l'inspector Hudson i el Rex. L'addicció a l'alcohol fa que la Wendy tingui recaigudes i perdi el coneixement, però un tatuatge els donarà la pista que necessiten per començar a estirar el fil.
Sèries
Durada: 47'
17.50
Vera
Protegit
David Kenworthy és trobat mort en una platja llunyana mentre el seu pare celebra el seu retir de l'empresa familiar. El principal sospitós resulta ser el propietari d'un negoci de recreatius amb qui va ser vist discutint hores abans, ja que tenien unes picabaralles pendents del passat.
Sèries
Durada: 95'
19.25
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
Màgia esquerpa
Una dona mor durant un truc de màgia en el qual s'ha comès un terrible error. El Frank i la Lu han d'investigar-ho.
Sèries
Durada: 50'
20.15
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.25
TV3xunTUB
Judit Martin
Judit Martín no en té prou amb sortir a Està passant i Polònia, que també passa pel programa per confessar quina és la seva relació amb els grups de whatsapp, de quina manera s'enfronta a l'estrès de l'actuació i quins personatges li agrada més interpretar, encara que n'hi ha un que se li resisteix: ella mateixa.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Res és impossible
David Verdaguer, Clara Segura/Ivan Labanda, Maialen/Sílvia Abril
En aquest episodi, David Verdaguer i Clara Segura mostren la seva devoció pels jocs de màgia de l'Antonio. L'actriu Sílvia Abril parla de la seva faceta com a escriptora de llibres infantils, i Ivan Labanda i una de les alumnes més estimades de l'acadèmia d'Operación Triunfo, la basca Maialen Gurbindo, revelen com ha estat la seva relació a l'última edició del concurs de música.
Altres
Durada: 50'
23.05
Crims
Inclou La bibliotecària Helena Jubany (I) i La bibliotecària Helena Jubany (II): El jutge que instrueix el cas Jubany ordena la detenció de Muntsa Careta, però la policia està convençuda que també hi ha prou motius per detenir la seva parella, Santi Laiglesia. És més, afirmen que probablement qui va matar la bibliotecària és ell, no ella. Tot i així, Muntsa Careta ingressa a la presó de Wad-Ras i comença a escriure un diari. Les seves cartes són el reflex d'un estat d'ànim molt fràgil. Passen els dies i ningú no sap del cert qui va matar Helena Jubany ni per què.
Documentals
Durada: 105'
00.50
Pel·lícula: Harry l'executor
L'expeditiu Harry Callahan s'enfronta a un perillós grup terrorista autodenominat Acció Revolucionària del Poble, que provoca atemptats indiscriminats a San Francisco.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'