Programació TV3

Divendres, 27 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Mousse de xocolata
Unes postres que sempre triomfen i que, a més, resulten molt senzilles de preparar. Avui Marc prepara la mousse i les teules de vainilla, que sempre són opcionals.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel se sent superat per la marxa de la Sandra i, a sobre, el Jordi el punxa pel tema Isaac i Noe. La Noe, per la seva banda, està malalta i el Miquel rep una ajuda inesperada i aparentment surrealista. Paral·lelament, el Dani obliga la Marta a anar a un sopar d'empresa amb ell i la Natàlia. Més tard, la Marta confessa a la Natàlia que està penjada d'un paio que li ha fet mal, però sense dir-li que és l'Edu. Finalment, encara tocada perquè s'ha quedat sense feina, l'Anna no rep el suport del Marc.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
En el programa d'avui, el disc de La Marató n'és el protagonista. La cançó Caminem lluny, interpretada pels finalistes d'Operación Triunfo, posa música a les millors imatges enviades pels espectadors, i altres cançons del disc, que suma esforços per a una edició de La Marató dedicada a la COVID-19, també són presents en diversos moments. Més tard, es recorda la figura de Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana a l'Argentina. Paral·lelament, es mostra el protagonista viral de l'esport d'aquesta setmana, el corredor d'Ironman. A més, també es poden veure curiositats com l'expulsió d'un porter en una tanda de penals o un puntàs de pàdel protagonitzat per Agustín Tapia. Finalment, el No te la fotis, amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: L'última trucada
Jordan Turner és una operadora eficient i veterana de la línia d'emergències del 911 que salva vides diàriament i que s'implica enormement en cada un dels casos que atén. Per aquesta raó, la Jordan se sent devastada quan no aconsegueix salvar la Leah, una adolescent que ha trucat a emergències quan un desconegut entra a casa seva. Arran del que ha passat, la dona decideix deixar de ser operadora i assumir la formació de futurs aspirants, però un dia ha d'atendre la trucada d'una altra jove que ha estat segrestada a l'aparcament d'un centre comercial. La Jordan no sospita que aquesta sèrie de successos provocaran que hagi d'enfrontar-se a l'assassí que va arrabassar la vida a la Leah.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'