Programació TV3

Dimarts, 8 desembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 360'
12.00
Planeta Xefs
Giovanni Passerini. Itàlia
Giovanni Passerini és un cuiner italià que té un restaurant a París. Sense estudis de cuina, Giovanni va aprendre a cuinar, tal com diu ell, al camp de batalla, treballant en diferents cuines. I ara, amb el seu propi restaurant a la capital francesa, intenta fer una cuina d'autor basada en els seus orígens italians, però no cuina italiana, com s'encarrega de deixar molt clar. I de tant en tant, ha de tornar al seu Anzio natal per recarregar les piles i recuperar el contacte amb la família.
Altres
Durada: 50'
12.50
Per les teulades de les ciutats
Roma
Roma és la ciutat eterna. Tot i ser tot un mosaic històric i arquitectònic que s'ha anat reconstruint sobre si mateix a través dels segles, l'heterogènia Roma ofereix un dels paisatges urbans més harmoniosos, un paisatge en què es barregen subtilment una infinitat de cúpules i de teulades. Al capdamunt d'aquest milfulls arquitectònic, les teulades de Roma -sublims i incomparables- tenen moltes històries per explicar.
Documentals
Durada: 65'
13.55
Manduka
Clotxa: entrepà a full-Quim Masferrer
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Pel·lícula: Nadal al pantà
La Katherine, una executiva, veu com la seva carrera s'enfonsa. És llavors quan torna al seu poble natal. Allà, al costat del seu fill de 8 anys, descobreix de nou la màgia del Nadal.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.25
Pel·lícula: Una boda al desembre
La Layla està a punt de veure complert el seu somni de celebrar el seu casament al desembre. Però quan el seu xicot coneix la seva cosina l'abandona per ella. Davant de la impossibilitat de no assistir a l'enllaç, i no volent aparèixer com l'ex abandonada, la Layla va amb el Seth, un client per a qui treballa i a qui presenta com la seva nova parella.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Pel·lícula: Botiga d'il·lusions
La Kathy mira de superar la mort del seu marit. Per això, passa gairebé tot el seu temps treballant en una botiga de bicicletes i tractant de no pensar. Quan arriba Nadal, sent la temptació d'entrar en una nova botiga propietat del Tim, un home que torna la vida a la Kathy.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Videoescoles Marató
El vídeo de La Marató 2020 explica què és la COVID-19 i quines en poden ser les conseqüències, no tan sols per a les persones més grans, sinó també per a joves. A més, l'epidemiòloga Magda Campins i el pediatre i infectòleg Juanjo García aprofundeixen en les característiques d'aquesta infecció causada pel coronavirus SARS-CoV-2. Més tard, la música i cantant Judith Neddermann presenta el reportatge, que conclou amb una visita als Stay Homas, que interpreten un dels temes estrella del confinament: Gotta be patient. L'experiència de passar la malaltia amb la màxima gravetat ha refermat la Judith en la voluntat de dedicar-se a la infermeria. També van emmalaltir, durant la primera onada, Miquel Hornsveld, un noi de 17 anys, esportista d'elit al club de beisbol Sant Boi, i tota la seva família. A altres, com la Yusra, la malaltia els ha pres una persona estimada. A ella, que està a punt d'acabar Medicina, la COVID-19 li ha pres el pare, i només espera el moment de graduar-se per fer-li un homenatge.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Sense ficció
Inclou El cel sobre John Lennon i Yoko Ono
Documentals
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: Històries de Manhattan
Brett Eisenberg és una editora ingènua però ambiciosa que treballa en una de les millors editorials de Manhattan. La seva vida modesta transcorre entre les estones que passa amb la seva amiga, la Chloe, i les que no passa amb el seu xicot, que sempre viatja. No obstant això, el seu afany per prosperar la porta a coincidir amb el poderós magnat del món editorial Archie Knox.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'