Programació TV3

Dimecres, 19 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui s'avalua la situació dels treballadors de l'oci nocturn, un cop confirmat que continuarà tancat. L'espai compta amb testimonis de persones que estan sense feina, que són a l'atur o en ERTO, i amb empresaris del sector. D'altra banda, es pregunta a l'advocat de les famílies d'alumnes no vacunats, Lluís Gallardo, per la demanda que han presentat contra el protocol COVID-19 a les escoles. També es parla amb Carlos San Juan, l'home de 78 anys que ha recollit 200.000 firmes per reclamar l'atenció personalitzada a les oficines bancàries. El programa connecta amb Ginebra per entrevistar l'empresari Luis Pereira, que fa gestions per comprar el Lleida Esportiu. I es conversa amb el periodista Javier Chicote, coautor del llibre que revela el més destacat dels diaris i les anotacions personals del general Emilio Alonso Manglano. A la tertúlia del programa hi participen Fidel Masreal, Neus Tomàs i Saiba Bayo.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Escudella de fideus i mongetes
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Jordi es disculpa amb l'Ivan i li ho posa fàcil per deixar de col·laborar amb ell, però l'Ivan vol continuar organitzant la fira, malgrat que la Sílvia li va exigir que no ho fes. La Sílvia, per part seva, s'enfonsa quan l'Anna li diu que es quedarà a Nova York uns quants mesos més. A més, el Quim se sent frustrat perquè no té feina, i la Xesca i la Cati l'ajuden a apuntar-se a un curs per a emprenedors. Més tard, el Quim té molta feina i li demana al Marc que porti un material a la festa de 18 anys que organitza la Cati. Finalment, a la festa, el Marc s'enfronta amb la Naiara quan descobreix que la Cati l'ha contractat per ajudar-la.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
El llop
Ja no cal tenir-li por
Àngel Llàcer comença la ruta per Catalunya per trobar els millors actors amateurs amb els quals representar Terra Baixa. Per fer-ho, fa parada amb el seu equip a Cervera i Valls, on descobreixen el talent de desenes de candidats que volen formar part de la companyia. Tot ells passen per davant de l'equip de càsting, però només uns quants seran els escollits per passar a la fase següent. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 75'
23.25
Al cotxe
Edició especial en què pugen al cotxe els actors Àngel Llàcer i Enric Cambray i la guionista Elisenda Pineda. Tots ells expliquen com han viscut l'experiència d'escollir els actors i les actrius de teatre amateur que han d'interpretar el clàssic teatral Terra baixa, d'Àngel Guimerà. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 60'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'