Programació TV3

Divendres, 1 juliol de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la vicepresidenta segona del Parlament, Assumpta Escarp, que parla de les repercussions a la cambra del processament judicial de Laura Borràs. A continuació, s'entrevista el diputat al Congrés d'En Comú Podem Gerardo Pisarello per saber l'opinió de la formació sobre la gestió de les morts a Melilla i sobre la cimera de l'OTAN a Madrid. Després de l'obertura de la botiga de moda xinesa Shein, el programa avalua l'impacte de la moda ràpida amb Andrea Pérez-Albert, sòcia fundadora de The Mood Project.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Brioix amb crema de cacauet i plàtan
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Hèctor, l'Ivan i el Roc van al refugi a buscar el Golfo, que se'n va a viure amb l'Ivan, tot i que l'Hèctor es compromet a treure'l a passejar cada matí i els caps de setmana. Posteriorment, l'Ivan rep una oferta interessant per sortir i és el primer a trencar el pacte. Mentrestant, l'Anna i la Nunu coincideixen un altre cop i la trobada és força tensa. A més, el Guiu és al mig de tot plegat. Finalment, la Cèlia està contenta d'haver tornat a la consultoria, però li sap greu no poder-ho compaginar amb l'ONG i està disposada a trobar-hi una solució.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La gran pel·lícula: The Mauritanian
Mohamedou Ould Slahi sobreviu a la presó de Guantánamo després d'haver estat detingut i empresonat sense càrrecs durant una dècada pel govern dels Estats Units, sense que s'hagi celebrat cap judici. Havent perdut tota esperança, Slahi troba aliats en l'advocada defensora Nancy Hollander i la seva sòcia Teri Duncan. Junts s'enfronten a innombrables obstacles en una cerca desesperada de justícia.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.25
Pel·lícula: Dunkerque
Centenars de milers de tropes britàniques i aliades es troben envoltades per tropes enemigues. Atrapades a la platja, amb el mar barrant-los el pas, s'enfronten a una situació impossible a mesura que l'enemic s'acosta.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'