Programació TV3

Divendres, 12 agost de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Per Àsia amb John Torode
Inclou Les Maldives i Els millors moments: El John fa un repàs dels millors moments de la seva aventura culinària per l'Àsia i presenta una selecció dels seus plats preferits.
Documentals
Durada: 52'
13.32
Manduka
Coca Pim Pam: Adolescents.cat
El programa s'enfronta a un gran repte, ja que en lloc d'un es reben tres convidats. En concret, es reben els adolescents d'iCat, que fan una coca de llavors de tomàquet i alvocat.
Altres
Durada: 28'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de mascarpone i kiwi
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
El paradís de les senyores
Emissió dels capítols Cap. 183, Cap. 184 i Cap. 185.
Sèries
Durada: 130'
18.10
Tot es mou estiu
Magazín d'entreteniment que recorre Catalunya per mostrar tot el que passa durant l'estiu. A més, el programa rep convidats de tota mena i comenta l'actualitat social i cultural.
Altres
Durada: 100'
19.50
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: Un lloc tranquil
Una raça de misterioses criatures alienígenes ha aniquilat una gran part de la humanitat i obliga els pocs supervivents a viure en un silenci absolut. Els éssers, molt ràpids i violents, són cecs, i només són capaços de detectar les seves víctimes a través del sentit de l'oïda. El Lee, l'Evelyn i els seus fills han aconseguit sobreviure, i mantenen una disciplina estricta per no fer gens de soroll. No obstant això, l'amenaça constant de les criatures els provoca dificultats greus, sobretot perquè tenen un nen petit i l'Evelyn està embarassada.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: La casa del terror
Per Halloween, sis amics decideixen entrar en una casa encantada que promet oferir una experiència extrema a força d'explotar les seves pors més profundes. La nit es torna mortal quan s'adonen que alguns monstres són reals.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.05
Pel·lícula: Annabelle: Creation
Anys després de la tràgica defunció de la seva filla, un fabricant de nines i la seva dona acullen a casa seva una monja i unes quantes nenes procedents d'un orfenat clausurat, les quals aviat es converteixen en l'objectiu de la posseïda creació del fabricant de nines, l'Annabelle.
Pel·lícules
Durada: 94'
02.39
Pel·lícula: Contes de por per explicar-los a les f
1968. Als Estats Units, el canvi es respira a l'aire. Però el petit poble de Mill Valley està molt allunyat dels disturbis a les ciutats. Allà, durant generacions, l'ombra de la família Bellows ha anat creixent. Va ser a la seva mansió al límit de la ciutat on la Sarah, una jove amb secrets horribles, va transformar la seva torturada vida en una sèrie d'històries de por, escrites en un llibre que ha transcendit el temps. Històries que esdevenen reals quan un grup d'adolescents descobreixen l'aterridor llibre de la Sarah.
Pel·lícules
Durada: 96'
04.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'