Programació TV3

Dimarts, 29 novembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de xocolata i sal
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Manel s'està plantejant quedar-se dos anys als Estats Units, però l'Andreu li retreu la manca d'interès pel seu futur fill. Més tard, l'Andreu decideix anar a veure la Carla. Paral·lelament, mor el pare de la Gina, i el Santi retreu a la Marta que no se n'hagi preocupat. Posteriorment, i davant d'aquesta situació, la Marta se sent malament i decideix anar a veure la Gina. L'Eva i l'Ernest, per la seva banda, decideixen intimar a casa de l'Andreu i, encara que s'asseguren que ell no hi és, s'adormen i ell els acaba descobrint. Mentrestant, l'Ivan està preocupat per l'Hèctor i té por que els nois del teatre es tornin a ficar amb ell. Finalment, la Sílvia no té més remei que explicar-li que qui realment es va ficar amb l'Hèctor va ser el Litus.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Premis El Temps de les Arts
La segona edició dels premis El Temps de les Arts, que es fa des de la Llotja de Barcelona, arriba per donar continuïtat al certamen, que va néixer l'any passat amb l'objectiu de promoure la cultura catalana i reconèixer la creativitat i la innovació que hi ha en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l'arquitectura, les arts escèniques, la música popular i clàssica i el cinema experimental. Enguany, coincidint amb el centenari del naixement de Joan Fuster, l'escriptor de Sueca és el fil conductor de la cerimònia de lliurament dels premis, en un nou viatge audiovisual dirigit per Lluís Danés. A més, l'acte compta amb les intervencions d'artistes destacats de tots els territoris de parla catalana com ara Lluís Llach, Miquel Gil, Mar Grimalt, Roger Mas, Maxime Cayuela i Gemma Humet, entre altres.
Altres
Durada: 55'
23.05
L'empremta de Fuster
Assagista, poeta, agitador intel·lectual, cívic i polític, Joan Fuster és un referent absolut de la cultura valenciana moderna. El documental recorda la trajectòria literària de l'escriptor de Sueca des dels seus inicis, quan va decidir escriure la seva obra literària en català, una decisió insòlita, ja que era la llengua d'ús habitual al carrer. La seva herència queda recollida en aquest treball, que mostra que el llegat de Fuster continua viu. A més, Joan Fuster ha deixat també una profunda empremta, inoblidable, en personatges que es reconeixen amics i deixebles, com ara l'editor Eliseu Climent, els escriptors i poetes Àngels Gregori i Jaume Pérez Muntaner i l'escriptor i periodista Toni Mollà, entre altres.
Documentals
Durada: 85'
00.30
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'