Programació TV3

Divendres, 13 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés i vicepresidenta del PDeCAT, amb motiu de la celebració d'un consell nacional per definir l'encaix del partit amb JxCat i la Crida d'aquest dissabte. A més, el catedràtic d'Ecologia de la UB Narcís Prat parla de quins efectes pot tenir la contaminació al Besòs per l'incendi de Montornès i què es pot fer tant per recuperar l'ecosistema com per prevenir que torni a passar. A continuació, els espectadors poden veure un vídeo contra les joguines sexistes que ha fet la comissió de gènere de l'escola Fructuós Gelabert de Barcelona. I, per acabar, des de Pequín, Francesc Canals explica les mesures que ha pres el govern xinès per frenar l'addicció dels joves als videojocs.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pudding de torró
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu dissimula davant de la Pili la tristesa que li genera que ella estigui treballant a Madrid. Per compensar la frustració que sent en el terreny professional, es bolca en la feina prenent decisions que no li pertoquen i la Magda li para els peus. Mentrestant, el Quim continua veient-se amb la Xesca d'amagat de la Cati per compensar la tensió que viu a casa. Posteriorment, la Cati li demana disculpes i intenta un acostament amb ell. Més tard, la Sílvia enxampa la Romina en una contradicció i confirma que la dona pot haver recaigut i decideix compartir-ho amb el Litus. Finalment, l'Eudald accepta quedar amb una consultora que el Vicenç li aconsella sense saber que es tracta de la Gemma.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
La nit de Santa Llúcia
Un any més es segueix en directe la Nit de Santa Llúcia, la nit més important de la literatura catalana, que organitza Òmnium Cultural. Es lliura el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions i el Premi Sant Jordi de novel·la. A la cloenda de l'acte hi ha els parlaments del president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent; el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon. A més, en el decurs de l'acte, també hi ha un missatge des de la presó del president de l'entitat, Jordi Cuixart. La Nit de Santa Llúcia d'aquest any està concebuda com un homenatge a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet i a tots aquells ciutadans que, des de procedències i orígens diversos hi han anat a viure, a treballar i a transformar-la en la ciutat que és ara.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
El programa d'avui converteix Lionel Messi, que va fer un hat-trick contra el Mallorca, en un follet de Nadal. Al mateix partit, Luis Suárez va fer un dels gols de l'any, que va deixar bocabadat el Camp Nou. El programa també destaca Ansu Fati, la nova estrella blaugrana, que s'ha convertit en el jugador més jove a fer gol a la Champions. A més, els espectadors poden veure la invasió de camp en un partit de futbol americà, en què els fans es llançaven entre els arbustos que vorejaven el terreny de joc. I, per acabar, es mostra com cau, literalment, Maradona, un cop de golf amb suspens, i un cotxe de ral·li que té un accident només sortir.
Altres
Durada: 40'
22.40
La gran pel·lícula: L'oli de la vida
Al Lorenzo, un nen llest i divertit, li diagnostiquen una terrible malaltia, molt inusual, mortal i degenerativa anomenada ALD. No obstant això, els seus pares comencen a investigar pel seu compte els orígens d'aquesta malaltia, les possibles teràpies o cures i altres possibilitats que s'escapen a la medicina convencional.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.45
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'