Programació TV3

Dilluns, 16 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa d'avui entrevista Núria Marín, que aquest cap de setmana es convertirà en la nova presidenta del PSC. Posteriorment, l'exdirector de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat, Josep Garriga, analitza els resultats de la cimera del clima de Madrid. Més tard, a plató, Jordi Barbeta, Ferran Casas i Milagros Pérez Oliva comentaran l'actualitat del dia.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Corball amb suc de rostit
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel necessita tancar ja la seva història amb Elisabet Carrión i, tot i les conseqüències, es planteja denunciar-la. L'Andreu, per la seva banda, se'n va a Madrid per donar-li una sorpresa a la Pili. L'Eva, mentrestant, descobreix que la Lola ha fet diversos pagaments amb la targeta de crèdit. I, finalment, el Marc descobreix la relació que hi ha entre la Xesca i el Quim, i li explica a Cati.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
El foraster
L'Albi
A l'Albi, un típic poble de Les Garrigues envoltat d'ametllers i oliveres, el Quim hi troba una gent de caràcters i interessos molt variats, però que comparteixen un tret distintiu: la passió que posen en tot allò que fan. De fet, la Núria ha convertit la botiga del poble en un lloc on es pot trobar absolutament de tot, i si no hi és, ella ho aconsegueix en només 24 hores. La Goretti, per la seva banda, posa tanta passió en la seva feina de perruquera com en investigar i airejar tots els secrets del poble. Mentrestant, el Milio i el Ricard aspiren a ser autèntics mestres de l'humor, amb un estil molt peculiar a l'hora d'explicar acudits. En aquest programa també es coneix, entre d'altres, una família que estima les curses de motos d'una manera una mica temerària i les dones del grup Pasta Fresca, que ho donen tot en les seves actuacions musicals.
Altres
Durada: 60'
22.55
El foraster
Sant Martí de Tous
A Sant Martí de Tous el Quim hi descobreix un poblet petit, però amb moltes històries que han esdevingut llegenda. De fet, a Tous s'hi celebra el Festival de Llegendes de Catalunya i el Quim ho viu en primera persona. Però, per descobriments, els que fa el foraster quan passeja pels seus carrers, quan entra a l'església o quan s'atreveix a pujar fins el castell. Perquè, en 48 hores, el Quim es troba gent amb moltes històries diferents pre explicar. Com el Marcial i el Rafel, dos vells amics amb molt bon humor i un riure que s'enganxa. O el mossèn Alejandro, un mexicà que fa només dos anys que és a Catalunya i que se sap una pila de dites catalanes.
Altres
Durada: 55'
23.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.30
Gran reserva
Xou
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 85'
02.55
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'