Programació 33

Dissabte, 1 octubre de 2022
06.00
Misha, la gata violeta
La fada Verònica. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.07
Misha, la gata violeta
La princesa i l'arròs. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.14
Misha, la gata violeta
La casa encantada. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.21
Misha, la gata violeta
Cargol treu banya. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 6'
06.27
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de les pàgines arrencades. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
06.38
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de les joguines enganxades. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
06.50
Leo, el guardabosc
L'escarbat piloter. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
07.01
Leo, el guardabosc
La tortuga estrellada. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 10'
07.11
L'abella Maia
Enamorament sobtat. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.23
L'abella Maia
Compte amb el lladre! La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.35
L'abella Maia
Maia! La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 10'
07.45
Pirata i Capitano
El secret de l'Ananàs Wilson. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
07.56
Pirata i Capitano
Dodo i, el dur. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
08.07
Masha i l'os
Un quartet difícil. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.14
Masha i l'os
Estrelleta que brilles al cel. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.22
Masha i l'os
Et toca a tu! La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.30
El Mic i els seus amics
Els colors de les verdures i les fruites. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
08.55
GhostForce
Glupsijack. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
09.06
GhostForce
Kabum. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 14'
09.20
Pfffirates
Una segona que fa de capitana. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.31
Pfffirates
Kaizer contra Kaizer. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 12'
09.43
Yakari
La pedra de la pipa. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
09.55
Yakari
El bec de l'àguila. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
10.07
Yakari
La dansa del linx. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
10.20
Els Mosquerrates
El coet de la discòrdia. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 11'
10.31
Els Mosquerrates
La inundació. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 12'
10.43
Els Mosquerrates
La boira de la perdició. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 11'
10.54
GhostForce
Ninjaki. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
11.05
GhostForce
Critangle. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
11.17
Dracs: Cap a nous horitzons
El lleial orde dels Ingerman. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 21'
11.38
Dracs: Cap a nous horitzons
Una separació dolorosa. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 23'
12.01
Els meus veïns pirates
El dia de la mare. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
12.12
Els meus veïns pirates
La ratlla vermella. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
12.23
Els meus veïns pirates
Vilapirata. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 12'
12.35
Els germans Kratt
A colligranota. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
12.57
Agència Galàctica
No tinc por. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
13.08
Agència Galàctica
El regal d'aniversari. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
13.20
Pat, el gos
Maduixa amb nates. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.27
Pat, el gos
L'entrevista. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.34
Pat, el gos
Hipnopatitzat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.42
Pat, el gos
El fantasma del parc. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.49
Pat, el gos
Bufet per a coloms. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 6'
13.55
Els pingüins de Madagascar
Operació apocalipsi Llunicorn. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
14.17
Els pingüins de Madagascar
La grossa del roure/El terror de madagascar. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 23'
14.40
Yakari
La petjada del gegant. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
14.52
Yakari
La vista del linx. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
15.04
El xai Shaun
La fruita. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.11
El xai Shaun
El detector de metalls. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.18
El xai Shaun
El caçador i el ping pong. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.25
El xai Shaun
Ídol de pega. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 5'
15.30
El planeta dels Okidians (I)
El asteroide Siffreo amenaza con destruir el planeta de los okidians. Solo el rey Okodo puede hacerlo desviar de su trayectoria con sus poderes mágicos, pero su majestad ha desaparecido misteriosamente.
Infantils
Durada: 22'
15.52
El planeta dels Okidians (II)
En el planeta de los okidians, la reina Okoda le pide al Petit Príncep que le transfiera una parte de sus poderes pero, ante su negativa, Serp consigue robarle la libreta mágica y dársela a Okoda.
Infantils
Durada: 24'
16.16
Les noves aventures de Peter Pan
El malson d'en Michael. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
16.38
Les noves aventures de Peter Pan
Tots enfadats. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
17.00
GhostForce
Mascarada. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
17.11
GhostForce
Nocturn. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
17.23
GhostForce
Prehistorrible. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
17.35
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Un aniversari d'allò més sorprenent. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.47
Robin Hood, el trapella de Sherwood
L'ou del drac. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.59
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Sherwood crema. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 10'
18.09
Zoom, el dofí blanc
Big Baluha Burger. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
Zoom, el dofí blanc
La marea negra. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.33
Zoom, el dofí blanc
Declarat desaparegut. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
18.44
Els germans Kratt
L'hàmster galtones. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
19.05
Els germans Kratt
Un nas com un cabàs. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 24'
19.29
Agència Galàctica
Foc als fogons. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
19.40
Agència Galàctica
L'infiltrat. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
19.52
Agència Galàctica
Pi, el petit asteroide. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
20.03
Yakari
La pista dels lladres. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
20.15
Yakari
El cant del corb. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
20.27
Yakari
El bum-bum de l'Ocell Tro. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
20.40
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El fantasma de l'Oogway. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 25'
21.05
El millor en tot
Salt d'esquí
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
21.47
Mike el magnífic
Ben entrenat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
21.55
Catalunya aixeca el teló
Espai que emet la gala Catalunya aixeca el teló, des del Teatre del Liceu de Barcelona. Aquest acte, que tradicionalment marca l'arrencada de la temporada teatral a Catalunya, fa aquest any un homenatge a l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya amb motiu dels seus 30 anys. Durant l'esdeveniment es fa un repàs dels 30 musicals més destacats que han passat pels escenaris catalans durant les darreres tres dècades. En concret, es reviuen fragments d'obres d'èxit tan populars com Mar i cel, Golfus de Roma, Cómeme el coco, negro, Fama, La jaula de las locas i El petit príncep, entre moltes altres. Per l'escenari, on hi ha una orquestra de més de 60 músics i un cor de 140 veus, desfilen les actrius i els actors que han protagonitzat aquestes obres al llarg de tots aquests anys.
Altres
Durada: 105'
23.40
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 50'
23.40
La sequera
Carles Castellví, el reporter del programa, informa que la sequera que consumeix Catalunya va per llarg.
Altres
Durada: 50'
23.40
A vegades sento veus
L'Inga, una jove editora, s'enamora bojament de la veu en off d'un ascensor.
Altres
Durada: 50'
00.30
Petits herois
El programa coneix la Perla, que viu a Islàndia, a prop d'una platja de sorra negra. Més tard es parla amb el Samson, que viu en un suburbi de Nairobi i vol ser metge, i l'Ignas, de Lituània, que vol fabricar un robot per ajudar la gent. Finalment, es parla amb la Valeria, del Perú, que troba injust que els diners condicionin l'educació.
Documentals
Durada: 50'
01.20
Catalunya aixeca el teló
Espai que emet la gala Catalunya aixeca el teló, des del Teatre del Liceu de Barcelona. Aquest acte, que tradicionalment marca l'arrencada de la temporada teatral a Catalunya, fa aquest any un homenatge a l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya amb motiu dels seus 30 anys. Durant l'esdeveniment es fa un repàs dels 30 musicals més destacats que han passat pels escenaris catalans durant les darreres tres dècades. En concret, es reviuen fragments d'obres d'èxit tan populars com Mar i cel, Golfus de Roma, Cómeme el coco, negro, Fama, La jaula de las locas i El petit príncep, entre moltes altres. Per l'escenari, on hi ha una orquestra de més de 60 músics i un cor de 140 veus, desfilen les actrius i els actors que han protagonitzat aquestes obres al llarg de tots aquests anys.
Altres
Durada: 105'
03.05
Més Dinamita
La sequera
Carles Castellví, el reporter del programa, informa que la sequera que consumeix Catalunya va per llarg.
Altres
Durada: 25'
03.30
En companyia
Jeroni Nadal
Neus Albis va fins a Barcelona per parlar amb Jeroni Nadal, l'oftalmòleg binissalemer introductor a l'Estat espanyol de l'ull biònic, la tècnica revolucionària que va permetre a persones cegues identificar objectes, formes i moviments. Més tard, Albis visita la Clínica Barraquer, referència a escala mundial dins del camp de l'oftalmologia, per parlar amb l'entorn laboral més pròxim a Jeroni Nadal.
Altres
Durada: 45'
04.15
Xarxa natura
Riera de Merlès
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.20
Km33
Mali-Burkina
Sèrie documental que mostra diferents maneres de viatjar i els interessos que duen cada persona a visitar el racó de món desitjat.
Documentals
Durada: 40'
05.00
L'illa del tresor
Toti Soler
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Marc Parrot
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'