Programació La 1

Dissabte, 14 setembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'
09.05
+Cotas
Espai que comparteix curiositats i consells per a la cura dels animals domèstics.
Altres
Durada: 65'
10.10
MasterChef Celebrity
Los 15 concursantes de la cuarta edición ya están preparados para debutar en los fogones del talent show culinario. De nada les servirán sus exitosas carreras ante el implacable jurado formado por Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera y Jordi Cruz, que les exigirán tanto o más que a los anónimos. Los protagonistas de la edición son Tamara Falcó, Ana García Obregón, Vicky Martín Berrocal, Yolanda Ramos, Elena Furiase, Los Chunguitos, Almudena Cid, Ana Milán, Juan Avellaneda, el Sevilla, Álex Adróver, Marta Torné, Félix Gómez y José Miguel Antúnez. (Estreno de la nueva temporada.)
Altres
Durada: 200'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Vuelta Ciclista a España
Vintena etapa, de 190,4 km. Etapa dura amb cinc ports al menú. Si algun equip vol gastar les seves últimes bales tindrà terreny propici per a les emboscades. Un recorregut molt sinuós fins a arribar al port de Penya Negra, de primera categoria, on el líder haurà d'aguantar els embats dels seus rivals fins a l'últim metre si vol guanyar la Vuelta.
Esports
Durada: 95'
17.35
Sesión de tarde: Padres buenos, padres malos
La Katja, assistent social, rep una trucada d'un hotel a Frühling: dos nens estan sols; els seus pares han sortit a escalar, una tempesta els ha sorprès i no han tornat. La Katja té cura dels germans, d'11 i 14 anys, i els ajuda a superar els problemes familiars que van sorgint durant el rescat.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.05
Cine de barrio: Luna de verano
Dos joves franceses, la Monique i la Colette, arriben a Espanya en el seu cotxe descapotable per assistir a uns cursos d'estiu a la Universitat Internacional de Sant Sebastià. El primer contacte amb el país el fan a Pamplona. Per a la Monique, els nois que corren pel carrer durant els Sanfermines seran uns herois.
Pel·lícules
Durada: 115'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Devastación torrencial, Diada en procés i Tempestad en Brexit: A Londres, un equip del programa ha estat en la protesta de diversos diputats de l'oposició contra el tancament del Parlament i ha parlat amb dos d'ells: Hilary Benn, que va ser ministre amb Tony Blair, i Meg Hillier. I amb Max Hastings, historiador i exdirector del Daily Telegraph, ha parlat sobre la personalitat de Boris Johnson.
Altres
Durada: 35'
22.05
Vaya Crack
El primer convidat del programa és Martín Barreiro, meteoròleg de RTVE, que juga amb els concursants en el repte de veritat o mentida, destinat a provar les habilitats socials de tots els participants. A més, Toonpak, la banda especialitzada en percussió, presenta El ritmo de la noche, la prova que desafia l'oïda musical de tota la població. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Condenada
Rick Hayes, un jove advocat, comença a treballar a l'oficina d'indults de la capital de l'estat. Allà, el seu primer cas és el de Cindy Liggett, una dona acusada d'un doble assassinat i condemnada a mort. Durant la revisió de l'expedient, el Rick descobreix certes irregularitats que podrien deslliurar la jove de la pena capital.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.25
Pel·lícula: Me necesitas
El jove Tyler Hanson està molt enamorat de la seva xicota Ali, però després d'una forta discussió passa una nit inoblidable amb la sexy Holly Viola. L'endemà, descobreix perplex que la Holly és una nova estudiant a la seva escola.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'