Programació La 1

Dilluns, 23 setembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Pasta con verduras y presa ibérica al horno
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Ajuntament ha rebut una oferta de compra del mercat. És llavors quan els comerciants han de decidir si volen vendre o no. Per la seva banda, l'Elías té molt bona relació amb l'Adela, la seva dona, però hi ha alguns problemes. Paral·lelament, la Rosa, l'altra filla de Jesús de la Cruz, està obsessionada amb la idea que la seva filla Noa no va desaparèixer voluntàriament. Mentrestant, el Samuel, un noi alegre i positiu que va en cadira de rodes, s'ha enamorat perdudament de la Carla, però el seu amic Jonathan no ho veu amb bons ulls. Finalment, la Celia, que fa menys d'un any que va perdre al seu marit i té un fill amb la síndrome d'Asperger, decideix no viure més amb la seva sogra, l'Asunción, ja que aquesta envaeix el seu terreny com a mare. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'Elvira està destrossada i demana al seu fill Álvaro i la seva amiga Coco que l'ajudin a venjar-se de la Miralles. Per la seva banda, l'Ángela rep la visita de la Cleo, una dona que va ser la seva parella abans que realitzés la transició de sexe.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana confessa a la Rosina i el Liberto que el disseny que va presentar al concurs és del seu fill Leandro, i que per això va rebutjar el premi. Mentrestant, l'exsastra rep un regal de l'Armando que la sorprèn. L'Alfonso, mentrestant, roda unes imatges amb la Camino i la Cinta i demana un avançament a l'Emilio per revelar la pel·lícula i poder seguir gravant. Això fa que el jove es posi en guàrdia, perquè potser Alfonso Carchano no és qui diu ser. Posteriorment, la Genoveva es posa a plorar en veure com el Felipe es desviu per la Marcia i fa un pas més per conquistar-lo. Fins i tot, al final, ofereix tots els seus mitjans econòmics per salvar la vida de la brasilera.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Malaka
La palabra es plata, el silencio es oro
L'or, una nova droga en forma de lingot daurat, abandona els seus escenaris privilegiats i arriba al barri despertant ambicions, enfrontaments i traïcions entre els clans. Mentrestant, el Quino i la Blanca es distancien, cada vegada més, de les seves famílies respectives. Paral·lelament, el Darío troba un espai de pau en la Ruth, la jove guàrdia civil madrilenya.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Víctimas del misterio
Avui: Angie, la asesina suplantadora i Parricidio en Santander.
Altres
Durada: 110'
01.35
Traición
¿De qué lado estás?
La Miriam ordena la detenció del Roberto per l'assassinat del seu pare. Amb l'amant a la presó, la jutge té total llibertat per marxar del país amb els seus diners. Per la seva banda, el Julián explica a l'Almudena que és un policia infiltrat. Treballa per a la Brigada de Patrimoni Artístic dins d'un operatiu que afecta un quadre de la família Fuentes. Mentrestant, la fatalitat fa que les destinacions de la Isabel, el Víctor i el Rafa s'uneixin. Tots tres han de desfer-se del cadàver del Jaime, el soci del Víctor que va intentar matar el Rafa. I, finalment, la Claudia demana al Carlos que mantinguin la seva relació en secret. La seva prioritat ara consisteix a trobar la connexió entre l'empresa Lupei i la mort de Julio Fuentes.
Sèries
Durada: 75'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'