Programació La 1

Dilluns, 16 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Bullabesa marsellesa/Peras hojaldre con nueces
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jesús sembra gelosia en l'Elías, i l'Adela els alimenta. L'Elías, per la seva banda, intenta desprestigiar el Javier. Paral·lelament, el Jesús se sent incapaç de reescriure la carta del Genaro, però el Samuel i el Jonathan tenen un pla. Mentrestant, la Celia segueix malalta i el David, superat, recorre al Jorge. Posteriorment, la Cristina prepara la seva marxa i parla amb l'Andrea sobre la seva separació. Mentrestant, l'homenatge al Genaro emociona el mercat, i el Samuel, per la seva banda, s'obre amb la seva àvia, que li dona un nou consell després del que ha après amb el Jesús. Finalment, la Cristina li ven la floristeria a l'Elías.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
Per evitar anar a judici, el Mateo decideix que el millor és arribar a un acord econòmic amb la demandant. Mentrestant, durant una detenció, el Toni i la Paula han de fer veure que són nòvios. Posteriorment, el Quintero anuncia a l'Eladio que la Sara serà la nova gerent del Moonlight.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
Mentre la Marcia és a casa del Felipe, la Genoveva apareix per la porta i li demana a la excriada que marxi. Dies més tard, la senyora esbronca la Marcia perquè s'allunyi del Felipe. Paral·lelament, el José fa la prova amb el productor americà, però, tot i haver estat tot un èxit, no aconsegueix que això l'alegri. Mentrestant, la Bellita descobreix per la Carmen que el José ha estat amb l'Esther. El Choco, per la seva banda, rep una oferta del Golden per anar-se'n a Hollywood, i la Bellita cau fulminada a terra. Posteriorment, la Camino va l'estudi a demanar-li explicacions a la Maite, i les noies acaben besant-se. L'Arantxa, al seu torn, li explica al Cesáreo les seves preocupacions, i el Jacinto els veu besant-se.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Promesas de arena
Han passat dos anys des que la Lucía i l'Ismail, el fill de la Fathia, arribessin a Espanya després de fugir desesperadament de Líbia. Totalment convençuda que el Hayzam, el pare de l'infant, va morir a mans dels islamistes, la Lucía ha adoptat l'Ismail i l'Andy és la seva parella sentimental. Però quan aquest li demana que es casi amb ella, un obstacle inesperat es creua en el seu camí.
Sèries
Durada: 75'
00.00
Titanes sin fronteras
El programa visita l'Equador, país de pas d'expatriats. José Martino és periodista i cobreix per l'ONU les històries de superació de les dones quítxues. A més, la M. Helena ajuda a les poblacions depauperades de la zona d'Esmeraldas. D'altra banda, Belén García treballa amb les HH Scalabrinianas, amb els veneçolans.
Altres
Durada: 55'
00.55
Españoles en el mundo
Hong-Kong
A Hong Kong el programa se'n va de compres al barri i mercats increïbles, es fa Kung fu, Dragons boat, es coneixen temples, platges com la de Stali, tradicions i modernitat sempre units, el Feng Shui, el Halloween xinès, la passió pels ocells, els ritus fúnebres.
Altres
Durada: 55'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'