Programació La 1

Dilluns, 17 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
La notícia de l'aventura entre la Celia i el Jesús corre com la pólvora al mercat. Més tard, l'Adela descobreix que és culpa de la Celia i s'enfronta a ella, i la Celia acaba donant-li una bufetada. Paral·lelament, la Carla, apassionada dels escacs, acaba acceptant jugar una partida amb el Samuel, cosa que provoca un petit acostament entre ells. L'Ingrid, mentrestant, li explica al Jorge que el Javier ha utilitzat els diners de la seva fiança per pagar la nova constructora, i el Jorge, decebut, s'enfronta al Javier, que està disposat a dimitir. Posteriorment, la Noa fingeix ser la nòvia del Jonathan per donar-li gelosia a la Lucía, la qual cosa provoca un enfrontament entre les dues dones. El Paolo, per la seva banda, encantat després de la seva nit de passió amb la Mayte, descobreix que té un imant per a les dones i s'adona que no es vol comprometre, sinó aprofitar totes les oportunitats que se li presentin.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
En xoc després del que ha passat, el Mateo truca l'Andrés per explicar-li, i aquest pensa un pla ràpidament. Paral·lelament, el Toni demana a la Verónica que es divorciï del Mateo. El Miguel, per la seva banda, demana al Tom que deixi de treballar per al Rojo.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
L'Ildefonso proposa matrimoni a la Camino, però ella el rebutja i li assegura que mai es casarà amb ell. Paral·lelament, la Cinta torna de la gira i l'Emilio es tranquil·litza. La Marcia, mentrestant, acusa la Genoveva d'haver portat el Santiago a Espanya per trencar la seva relació amb el Felipe, però ningú pot verificar que això sigui cert. L'Agustina, per la seva banda, presenta la seva renúncia davant el Felipe. Mentrestant, la visita misteriosa que ha rebut el Julio és l'Alodia, la seva cosina, i el Julio li demana que intenti entrar com a criada a casa seva, així que l'Alodia fa l'entrevista amb la Bellita. Finalment, tornen l'Armando i la Susana al barri, i tots els oculten què ha passat amb la Maite. La Felicia, al seu torn, descobreix que l'Ildefonso li ha demanat matrimoni a la Camino.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
22.40
Maestros de la costura
El dissenyador de moda Juan Duyos els acosta l'univers de Manuel Piña. El repte consisteix a confeccionar per parelles una capa a l'estil Piña. L'Amparito, finalista de la passada edició, treballa amb un aprenent. Més tard, a l'auditori del Centre Cultural Miguel Delibes de Valladolid, el coreògraf i jurat del programa Prodigios, Nacho Duato, els encarrega confeccionar el vestuari de dos dels ballarins del talent show de música clàssica. Finalment, per salvar-se de l'eliminació, els concursants s'enfronten al color amb la tècnica de tenyir tie-dye. María Calderón, coneguda com l'alquimista del color, orienta els davantals negres en aquesta prova.
Altres
Durada: 175'
01.35
Pel·lícula: La palabra de un lord
Lord Philip Woxter està arruïnat. Els Woxter són nobles descendents que es remunten als Tudor, però ara, sense diners, el seu castell i les seves terres estan hipotecades. El Russell, fill del Woxter, és un jove arqueòleg que no està al corrent de l'economia familiar.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'