Programació La 1

Dimecres, 3 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
09.55
Especial Congreso: prórroga estado de alarma
Ple del Congrés dels Diputats, en què Pedro Sánchez sol·licita l'autorització per a una nova pròrroga de l'estat d'alarma.
Altres
Durada: 305'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Elías idea un parany per al Velasco, però surt malament i és el Javier qui patirà les conseqüències. Paral·lelament, el David s'enfada amb el Paolo quan aquest intenta convèncer-lo perquè recapaciti sobre la seva idea d'anar-se'n a viure amb l'Andrea, la seva nòvia. La Noa, per la seva banda, té una revelació sobre la seva infància i se sent responsable de tot el que va fer el seu pare. El Gonzalo, al seu torn, obre el seu cor a l'Adela, que està disposada a acostar-se a ell i convèncer-lo perquè tracti la seva malaltia. Mentrestant, el Jesús intenta recuperar la moto del pare de la Valeria.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
La Merche segueix el Karim i descobreix que es reuneix amb el Hassan en un parc. Paral·lelament, la policia investiga el robatori d'una famosa guitarra espanyola. El Nico, per la seva banda, intenta guanyar diners ràpidament gràcies a les apostes al billar. Mentrestant, l'Espe investiga el passat de la Diana i descobreix la seva implicació en el món de la prostitució.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
Malgrat que tots els veïns comentin el drama de l'Ildefonso, la Camino aclareix al seu marit que li donarà suport passi el que passi. Paral·lelament, la Lolita es queixa de les baralles polítiques a casa que fan que no sopin junts. El Ramón, al seu torn, se sincera amb el Liberto i li explica la seva preocupació sobre la situació familiar. Mentrestant, com no s'havia quedat satisfeta del tot, la Bellita proposa al Jacinto ficar el seu crit en la seva nova cançó. Posteriorment, la Genoveva s'arrossega davant del Felipe demanant-li que no marxi a Cuba, però ell la rebutja. El Velasco, per la seva banda, encarrega a la Laura l'assassinat del Felipe.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Homenaje a las víctimas del coronavirus y El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Operación Triunfo
Semifinal
A la gala 12, els quatre semifinalistes, l'Anaju, el Flavio, la Mialen i la Samantha defensen un tema en solitari a l'inici del programa. El jurat, compost per Nina, Natalia Jiménez, Javier Llano i Javier Portugués Portu, ha de prendre la seva última i difícil decisió: escollir el quart finalista. Lay all your love on me d'Abba és el tema grupal que obre la semifinal d'OT 2020. Després, els tres finalistes canten amb artistes convidats: la Nia canta al costat de Blas Cantó el tema Hoy tengo ganas de ti de Miguel Gallardo; l'Hugo ho fa amb Miki Núñez i el seu Me vale, una cançó que el representant d'Espanya a Eurovisió 2019 va gravar durant el confinament, i l'Eva canta amb Guille Milkyway El momento de La Casa Azul. Altres convidats de la gala són Natalia Jiménez, Rozalén i Gèrard.
Altres
Durada: 170'
00.55
El chat de OT
Espai que recull les primeres impressions dels concursants després de la gala. A més, els espectadors tenen l'oportunitat de comunicar-se amb ells a través de missatges.
Altres
Durada: 80'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'