Programació La 1

Dijous, 4 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Tots estan consternats per la mort del Javier. Paral·lelament, la Noa es planteja posar una denúncia falsa contra el Nacho perquè aquest no surti impune, però la Rosa aconsegueix treure-l'hi del cap. Mentrestant, la Carla s'enfronta amb el Nacho i aquest li destrossa el negoci de les samarretes. L'Adela, per la seva banda, s'ha equivocat amb el Gonzalo, però és incapaç de retenir-lo i convèncer-lo que es tracti el càncer. Finalment, la vídua del Gorka torna la joia a la Celia, i el David troba una clau dins d'ella.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Karim segueix col·laborant amb la cèl·lula gihadista, per a desesperació del comissari Bremón. Paral·lelament, l'Espe i la Paula s'assabenten que Diana del Val va tenir una relació sentimental amb Fernando Quintero, per la qual cosa decideixen interrogar l'amo del Moonlight. La Nacha i l'Elías, per la seva banda, segueixen investigant el robatori de la valuosa guitarra La Aloreña, i creuen que laCharo és la principal sospitosa. Mentrestant, quan el Nico reb una pallissa després de realitzar apostes amb el billar, el Quintero li ofereix treballar de cambrer al Moonlight, sempre que s'allunyi definitivament de l'àmbit del Rojo.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
Malgrat que tots els veïns comentin el drama de l'Ildefonso, la Camino aclareix al seu marit que li donarà suport passi el que passi. Paral·lelament, la Lolita es queixa de les baralles polítiques a casa que fan que no sopin junts. El Ramón, al seu torn, se sincera amb el Liberto i li explica la seva preocupació sobre la situació familiar. Mentrestant, com no s'havia quedat satisfeta del tot, la Bellita proposa al Jacinto ficar el seu crit en la seva nova cançó. Posteriorment, la Genoveva s'arrossega davant del Felipe demanant-li que no marxi a Cuba, però ell la rebutja. El Velasco, per la seva banda, encarrega a la Laura l'assassinat del Felipe.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Homenaje a las víctimas del coronavirus y El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Armageddon
Un asteroide tan gran com l'estat de Texas es dirigeix cap a la Terra a més de 35.000 km/h. A Dan Truman, director executiu de la NASA, només li queda una opció: enviar un equip d'astronautes perquè destrueixi el meteorit.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: 13
Un home jove anomenat Vincent es troba en una situació financera terrible i amb el seu pare a l'hospital no li queden gaires opcions, així que de manera fortuïta es veu involucrat en una competició clandestina on s'aposta la vida d'éssers humans.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.45
Víctimas del misterio
La asesina de ancianas
Entre la primavera i l'estiu de 2003, una dona assalta sense pietat una vintena de dones grans als seus propis domicilis. Dues d'elles moren com a conseqüència de l'agressió. Aquests crims porten a la policia a haver d'obrir una investigació a contrarellotge per trobar l'assassina d'ancianes.
Altres
Durada: 50'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'