Programació La 1

Dimecres, 5 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
El longuerón de Ayamonte
En el programa d'avui, Peña visita Ayamonte, a Huelva, on se submergeix en el mar per pescar el famós longuerón. A més, el xef i Tamara cuinen avui fideuà de longuerón, chopitos i gambes i després pastís rústic de préssec. Finalment, el programa compta avui amb el duo Camela com a convidat.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Ágata fa creure a l'Adela que ha quedat amb el seu ex per donar-li diners. Quan l'Adela la confronta davant l'Elías, l'Àgata la deixa en evidència desmuntant totes les seves sospites i presentant-los la persona amb la qual s'ha citat: el seu germà. Paral·lelament, la Valeria retreu a Jorge que compri la carn fora del mercat. La Lorena defensa el seu nòvio i la Valeria es redimeix aconseguint que el Jorge tingui el bar ple a l'hora del dinar. El Jorfe, per la seva banda, discuteix amb la Celia per culpa del Nacho i, sense saber-ho, acaba xatejant amb ella a través del web en el qual es va apuntar l'Alberto. Finalment, el Samuel vol fugir a Màlaga, però un jugador a qui deu diners l'amenaça.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Karim descobreix una pista que els pot portar a la caça de l'autèntic Emir. Paral·lelament, l'Espe, impactada després d'assabentar-se que la Diana és la seva mare biològica, no sap què fer i decideix anar-se'n al poble amb la seva mare adoptiva. El Nico, per la seva banda, dona a l'Alicia una informació molt important sobre Vlado Khan. Mentrestant, l'Aitana rep una oferta de treball per a un lloc important en una clínica privada de San Sebastián. Finalment, al Toni li senta malament la decisió de la Verónica de tornar a casa de forma temporal per cuidar el Mateo.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El Marcos ha d'anar a Mèxic per signar l'acord amb el Salustiano. Paral·lelament, la Carmen s'ofereix per acompanyar la Lolita fins Cabrahigo, però ella prefereix fer aquest viatge sola. La Natalia aprofita per acostar-se a l'Antoñito, que es compromet a ensenyar-li el congrés a la maca criolla. El diputat, al seu torn, rep un anònim amenaçador. Mentrestant, els criats proposen el saxofonista com a pretendent de la Fabiana, però el músic s'acomiada amb un concert i se'n va per sempre d'Acacias. Finalment, al veure el patiment del Felipe, la Genoveva confessa que ella va assassinar la Marcia.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lazos de sangre
Sara Montiel
Un capítol que narra com María Antonia Abad esdevé Sara Montiel i enamora diverses generacions d'espanyols. La història de la nena que somiava ser l'estrella més gran del firmament. Noms propis com José Sacristán, Manuel Zarzo o Javier Gurruchaga expliquen com va ser la gran diva internacional. Una personalitat única que es va anticipar al seu temps i va arribar a ser de vegades incompresa per la resta.
Documentals
Durada: 105'
23.50
Lazos de sangre: el debate
Sara Montiel
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 90'
01.20
Lazos de sangre
La saga de Pepa Flores
El programa té el privilegi de comptar amb les entrevistes de les persones més properes a la figura de Pepa Flores. Marisol parla als espectadors a través de les veus de la seva germana i la seva filla, després de gairebé 40 anys retirada del món de l'espectacle.
Documentals
Durada: 65'
02.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'