Programació La 1

Dijous, 6 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Las ostras
Al programa d'avui, Peña visita Cambados, a Pontevedra, per veure de prop el cultiu de l'ostra. De la mà del xef Yayo Dagostera descobreix el sistema tradicional de conreu, que és la batea. A més, el xef i Tamara sorprenen Yayo amb Ostres amb crema de cogombre.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El David agraeix a la Celia el sacrifici que fa per mantenir-lo allunyat del Nacho. El Nacho, per la seva banda, es troba amb el David i, advertint els nervis del noi, comença a sospitar que amaga alguna cosa. Paral·lelament, la Noa s'encara al seu pare, i la Celia i el Jorge fan les paus. Mentrestant, la Carmen aconsegueix que la família de l'infant perdut no denunciï i ho explica a la Cristina perquè s'atribueixi ella el mèrit. La Cristina, al seu torn, dimiteix en favor de la Carmen. Finalment, el Samuel agafa diners del mercat i fa veure que hi ha hagut un robatori.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Karim descobreix una pista que els pot portar a la caça de l'autèntic Emir. Paral·lelament, l'Espe, impactada després d'assabentar-se que la Diana és la seva mare biològica, no sap què fer i decideix anar-se'n al poble amb la seva mare adoptiva. El Nico, per la seva banda, dona a l'Alicia una informació molt important sobre Vlado Khan. Mentrestant, l'Aitana rep una oferta de treball per a un lloc important en una clínica privada de San Sebastián. Finalment, al Toni li senta malament la decisió de la Verónica de tornar a casa de forma temporal per cuidar el Mateo.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Genoveva és a la presó després de confessar el crim contra la Marcia i rumia la seva venjança. Paral·lelament, el restaurant no passa pel seu millor moment, les obres del celler es dilaten i s'estan quedant sense estalvis. Mentrestant, el Miguel i l'Anabel ja es passegen junts pel barri com una parella consolidada. Posteriorment, el Marcos torna per fi del seu viatge de negocis a Mèxic i es descobreix que dolenta li ha passat alguna cosa a la Felicia en la seva absència. Finalment, Jose Domínguez avisa del seu retorn a Acacias després del seu viatge a l'Argentina, i els criats s'esforcen per posar a punt la casa; però quan arriba té una notícia trista.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Especial informativo Juan Carlos I
Especial informatiu que aborda la figura històrica del rei emèrit i les conseqüències que pot provocar la seva marxa a la monarquia espanyola.
Altres
Durada: 60'
23.05
Yo, Juan Carlos I, rey de España
Documental biogràfic que aborda la vida de Joan Carles I com a rei d'Espanya.
Documentals
Durada: 90'
00.35
This Is Us
Hacer lo correcto
Emissió dels capítols i Hacer lo correcto.
Sèries
Durada: 45'
01.20
Citas
Emissió dels capítols i 1.10.
Sèries
Durada: 45'
02.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'