Programació La 1

Divendres, 1 juliol de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Platos con ritmo
El Javier i el Sergio preparen una recepta una miqueta complexa, però que seguint-la pas a pas resulta molt fàcil: la sarsuela. A continuació, preparen un plat amb molt de so: l'arròs a la cubana.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: El halcón y la flecha
El Dardo és un home que viu a les muntanyes i que és enemic del duc Urbis, conegut com El Halcón, que li roba la dona i li segresta el fill.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.50
Servir y proteger
Gràcies a la Miralles, el Quintero canvia d'opinió i va al casament. La Hanna, per part seva, tem que surti a la llum la seva participació en la mort del Khan. Mentrestant, les vacances de la Sheila amb el seu pare s'anul·len. Finalment, el casament de l'Olga i el Julio transcorre amb harmonia, sense que els assistents sospitin el perill que aguaita.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.45
España directo
[Últim programa.]
Altres
Durada: 45'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Million Dollar Baby
Maggie Fitzgerald és una jove que vol triomfar al món de la boxa. Frankie Dunn és un entrenador que ha dirigit alguns dels millors púgils i ara regenta un gimnàs amb el seu amic Scrap, on acaba coneixent la Maggie.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.20
Pel·lícula: R.I.P.D. Departamento de Policía Morta
El veterà xèrif Roy Pulsipher s'ha passat tota la vida professional al llegendari Departament de Policia Mortal seguint la pista d'éssers monstruosos disfressats de persones normals i corrents. La seva missió és detenir i portar davant de la justícia uns delinqüents molt especials que intenten evitar el Judici Final amagant-se entre els habitants incauts de la Terra. Des del moment en què l'ocurrent Roy es veu obligat a treballar amb el prometedor detectiu Nick Walker, tots dos companys han de superar les seves diferències per funcionar com un equip al més alt nivell. Aquestes dues figures de l'RIPD s'han d'ocupar de restablir miraculosament l'equilibri còsmic.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.45
Killing Eve
Dios, estoy cansada
La missió de la Villanelle es complica i ha de prendre mesures dràstiques. L'Eve, per la seva banda, descobreix una cosa que propicia un enfrontament brutal entre totes dues dones. (Últim capítol de la temporada.)
Sèries
Durada: 45'
02.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'