Programació La 2

Dissabte, 14 setembre de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.30
Los últimos africanos
Medicina y cultura en África (II)
Anàlisi antropològica sobre la vida i els costums dels pobles més primitius que viuen avui a l'Àfrica.
Documentals
Durada: 25'
10.55
Tigres en casa
La família de Giles Clark, empleat del zoo d'Austràlia, té una missió. Han de criar dos cadells de tigre de Sumatra en perill d'extinció, durant els seus quatre primers mesos. Ell, la dona, els dos fills i els dos gossos que tenen cuidaran com a dos nadons l'Spot i l'Stripe fins que tornin al zoo.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.15
España, la tierra prometida
Un país entre dos mundos
Sèrie documental dedicada a les aus d'Espanya.
Documentals
Durada: 35'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Nacido explorador
Chile: besado por el mar
Richard Wiese viatja en cada episodi a un país diferent per descobrir la vida silvestre, les cultures i les meravelles naturals que hi ha al planeta.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Novatos en primera línea
A qualsevol servei d'emergències hi pot haver un novell a punt d'enfrontar-se el seu primer torn de guàrdia. Per a alguns, aquest dia serà difícil d'oblidar.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Los Alpes i La Europa más salvaje: Bosques y tierras boscosas: Europa és un continent revestit de boscos espessos i verds. Totes les criatures que viuen en aquests boscos s'hi han adaptat i han evolucionat per explotar el que els ofereixen. En aquestes terres boscoses els reptes que plantegen les estacions són qüestió de vida o mort per als seus residents.
Documentals
Durada: 105'
18.05
Planeta Tierra
Praderas
Per sobreviure a les praderies, els animals han d'afrontar els canvis estacionals més hostils de la terra.
Documentals
Durada: 60'
19.05
El bosque protector
Tenerife. Corona forestal
En aquest capítol es descobreix la història natural del pi canari, com va ser intensament explotat a Tenerife i com, després de la restauració realitzada a mitjan segle XX, avui l'illa compta amb una extensa corona forestal de valor extraordinari.
Documentals
Durada: 30'
19.35
El conflicto fatídico: Judea y Roma
El ascenso de Judea
Aquesta sèrie documental explora el tumultuós regnat del rei Herodes i el gloriós ascens i la tràgica caiguda de Judea sota el regnat de l'Imperi romà.
Documentals
Durada: 55'
20.30
El origen de la mafia. Nueva York
Inclou La formación de Lucky Luciano i Igualdad de oportunidades: Durant la Prohibició, Charles Luciano guanya poder als baixos fons de Nova York, però l'assassinat d'Arnold Rothstein llança la multitud al caos. Salvatore Maranzano i Joe Masseria inicien una guerra de la màfia, i Luciano planeja matar els dos magnats.
Documentals
Durada: 90'
22.00
El cine de La 2: Toni Erdmann
La Ines treballa en una important empresa alemanya amb seu a Bucarest. Té una vida perfectament ordenada fins que el Winfried, el seu pare, arriba d'improvís i li pregunta si és feliç. Incapaç de respondre, la seva existència es veu commocionada per la presència d'aquest pare de qui s'avergonyeix una mica, però que l'ajudarà a donar un nou sentit a la seva vida gràcies a un personatge imaginari: el divertit Toni Erdmann.
Pel·lícules
Durada: 155'
00.35
La noche temática
Inclou Hacer de tripas corazón i Un mundo sin microbios
Documentals
Durada: 110'
02.25
Un mundo sin trabajo
L'onada tecnològica exigeix als treballadors l'adaptació productiva i màxima flexibilització que imposa la lògica digital, la qual cosa provoca una fractura social i laboral irreparable. Aquest reportatge analitza les conseqüències que la robòtica i l'automatització comencen a ocasionar en la societat pel final anunciat del treball humà.
Documentals
Durada: 60'
03.25
Mercados, en el vientre de la ciudad
Inclou Viena, Naschmarkt i Ámsterdam: Un dels mercats més antics i famosos d'Amsterdam és l'Albert Cuyp Markt, un mercat de carrer que s'estén al llarg del barri De Pijp.
Altres
Durada: 100'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'