Programació La 2

Dimecres, 3 juny de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
El Ártico más salvaje
La Tundra: el desierto de hielo
La Tundra de l'Àrtic és un desert de gel. Les seves temperatures sota zero i els seus potents vents constitueixen un repte per a les nombroses espècies que lluiten per sobreviure: rens, llops de la tundra, guineus àrtiques, bou mesquer, Lemin i el xatrac de l'Antàrtic.
Documentals
Durada: 50'
08.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
09.00
Muévete en casa
L'espai anima tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d'aïllament pel coronavirus.
Altres
Durada: 30'
09.30
Costas de la España mediterránea
El Maresme
Sèrie documental que recorre les costes de la geografia espanyola des de la Costa Brava fins a Ceuta i Melilla.
Documentals
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Exposición Joan Rabascall i El Instituto Cajal cumple 100 años. A més, s'entrevista Benjamín Ballesteros, de la Fundació ANAR i el metge i periodista Nicolás Romero.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Maravillas del universo: Gravedad
Documentals
Durada: 50'
11.45
Los jardines franceses de Monty Don
El jardin artístico
Monty Don recorre a la famosa tradició artística de França per veure quina influència ha tingut en els jardins del país. Monty viatja a alguns dels jardins d'artistes cèlebres, inclòs el creat pel impressionista Claude Monet, el de Cézanne o el jardí cubista de Guevrekian, entre d'altres.
Documentals
Durada: 65'
12.50
Mañanas de cine: El llanero solitario y la ciudad
Una banda de malfactors encaputxats sembra el terror en una comunitat indígena, on tres indis van ser assassinats per robar-los un medalló de plata. Aquests medallons units formen un mapa que pot portar qui el posseeixi fins a la ciutat perduda de l'or.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.10
Las recetas de Julie
Sopas a la carta
A França, com en totes les cuines del món, les sopes escalfen els cossos i les ànimes a l'hivern, i aporten frescor i energia a l'estiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Mi odisea griega
Zakynthos/Cefalonia
Peter segueix explorant Zakynthos, investiga per què el poeta Solomos va donar fama a l'illa i coneix el santuari de tortugues babaues. A més, també visita una granja autosuficient al cor de l'illa, prova els seus vins i altres productes locals. Finalment, visita el Museu d'Arqueologia Subaquàtica a Pilos.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El planeta de las aves i Leonas. Un combate de reinas
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou Papúa Nueva Guinea en el recuerdo
Documentals
Durada: 60'
19.05
Las recetas de Julie
Cocinar con aceite de oliva
En aquesta ocasió es parla de la joia de les cuines: l'oli d'oliva. Es fa un recorregut per la seva història i després Julie prepara un pastís de taronja i oli d'oliva i Thierry, al seu restaurant, fa una altra recepta a base d'oli d'oliva: el pa de pessic chiffon.
Altres
Durada: 50'
19.55
Arqueomanía
El califato de Al-Ándalus
Una de les èpoques de major poder i brillantor dels regnes peninsulars va ser la del Califat Omeia. Amb capital a Còrdova, va controlar la pràctica totalitat de la península, tenint legitimitat en àmplies zones del Magrib i l'Àfrica subsahariana.
Documentals
Durada: 35'
20.30
Urbanitas por el campo
Castilla y León: dos arquitectos por Castilla y León
L'Abel i la Patri són, abans de res, arquitectes, però s'encaminen a una aventura personal que els porta fins a Zamora. Allà, l'Atilana, una dona única, els mostra els diferents processos de producció del formatge d'ovella més prestigiós i premiat en el món i viuen tots els processos d'una granja ovina.
Documentals
Durada: 30'
21.00
Las casas más extraordinarias del mundo
Bosque
A l'episodi d'avui, Piers i Caroline visiten la Casa Levene, a El Escorial, Madrid; la Tower House i Shokan, a Nova York; i Bajo Pohutukawa, a Auckland, Nueva Zelanda.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Documaster
Inclou Un día en la vida de la Tierra: Avui: El día comienza i Hasta el final del día.
Documentals
Durada: 95'
23.35
Crónicas
Inclou Los latidos del paisaje
Altres
Durada: 50'
00.25
Pel·lícula: Blackfish
Història de la Tilikum, una orca que ha matat diverses persones al llarg de la seva vida en captivitat. Amb imatges reals esgarrifoses d'alguns dels atacs i entrevistes s'explora la naturalesa extraordinària d'aquestes criatures, que tenen una vida emocional molt complexa i un sentiment social fins i tot més fort que el dels humans. Però també mostra el tracte que aquesta espècie rep en captivitat, la feina dels seus ensinistradors i les pressions que exerceix la indústria dels parcs aquàtics.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.45
Conciertos de Radio 3
Nada Surf. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
02.10
Documenta2
Inclou El sol. El infierno en el cielo
Documentals
Durada: 50'
03.00
Las casas más extraordinarias del mundo
Montaña
Avui Piers i Caroline visiten les cases de Santa Mònica, el desert de Tucson, Otago i el Rigi.
Documentals
Durada: 60'
04.00
Las recetas de Julie
Cocinar pescado crudo
Als francesos els encanta el peix cru, per la qual cosa no sorprèn que a l'hexàgon es comptin 1.500 restaurants japonesos. Saludable i saborós, el peix cru és difícil de preparar a casa. Avui es descobreix com preparar-lo i com tastar-lo.
Altres
Durada: 50'
04.50
Abandonado
Documental que narra la bellesa i la transformació que estan patint edificis singulars a tot Europa, gràcies a un moviment que permet dotar-los d'una funció nova que els permeti recuperar la seva identitat dins l'espai civil.
Documentals
Durada: 65'
05.55
La felicidad está en el plato
Brasil
Thiago Castanho és un xef que treballa a Belém, una ciutat equatorial situada a la desembocadura de l'Amazones. Ell treballa en estreta unió amb els pescadors, agricultors i artesans de la zona amb la intenció d'explorar les arrels de la cuina brasilera i mostrar la seva riquesa.
Documentals
Durada: 5'