Programació La 2

Diumenge, 26 juny de 2022
06.00
Pel·lícula: Mi gran pequeña granja
Un dia, quan el lladruc del seu gos Todd els porta a ser desnonats del seu minúscul apartament de Los Ángeles, el John i la Molly Chester decideixen deixar enrere la ciutat per a anar-se'n a 200 hectàrees prop del comtat de Ventura, on intentaran per tots els mitjans construir una de les granges més diverses, i que al seu torn estigui en completa harmonia amb la naturalesa. No obstant això, les terres que han triat estan completament minvades de nutrients i han estat assotades per una brutal sequera. La història mostra els vuit anys de treball dur, així com l'idealisme desmesurat dels protagonistes mentre proven de crear la utopia que anhelen. Per a això planten 10.000 arbres fruiters i més de 200 tipus diferents de cultius, i porten animals de totes les espècies, com la truja Emma i el seu millor amic Greasy, el gall. Quan per fi l'ecosistema de la granja comença a despertar de nou, també ho fa l'esperança dels Chester, però el seu pla de crear una harmonia perfecta es veu impedit per uns girs dramàtics en els esdeveniments que els fa comprendre que la complexitat i saviesa de la naturalesa, així com de la pròpia vida, van més enllà del que coneixien.
Pel·lícules
Durada: 50'
06.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
ORTVE. Gala de solistas (II). Carlos Alonso, amb el seu oboè, acompanyat per músics de l'ORTVE, apropa els espectadors al món de J. S. BACH, dins el cicle dels Concerts de Ràdio Clàssica 2022.
Altres
Durada: 45'
08.40
En lengua de signos
El programa parla de l'experiència viscuda per alumnes sords del Centre Educatiu Ponce de León de Madrid.
Informatius
Durada: 35'
09.15
Buenas noticias TV
Seguridad infantil con Alexia
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Rabino Sacks, un legado universal
Líder religiós internacional, filòsof, autor guardonat i una respectada veu moral, el rabí Lord Jonathan Sacks va rebre el premi Templeton Prize el 2016.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Peregrinación Meca: aspectos morales y religiosos
A totes les religions abrahàmiques, o monoteistes: islam, cristianisme i judaisme, juntament amb la pregària, que és la pràctica religiosa fonamental, el pelegrinatge és un pilar important.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Peregrinación europea jóvenes
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Anna Ligthrow parla, com a membre d'un Institut Secular i com a investigadora de la Universitat de Salamanca, dels reptes que l'Església té al davant a l'hora de dialogar amb la societat contemporània.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Basílica Pontificia de San Miguel, Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Regreso a la Tierra Prometida
Terra Santa està preparada per tornar a acollir els pelegrins. El programa viu el Tridu Pasqual a Jerusalem de la mà dels Custodis Franciscans, i torna amb ells a la Terra Promesa després de dos anys de pandèmia sense poder trepitjar els Llocs Sants.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
El cantant Álex Ubago té cura de la salut. A més, el doctor en Química Javier Sánchez Perona explica per què es compren tants productes ultraprocessats.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Viatjar és un dels grans plaers de la societat del segle XXI.
Altres
Durada: 30'
13.25
RTVE responde
Lliurament que analitza com és l'accessibilitat de la televisió pública per a les persones que tenen algun tipus de discapacitat. A més, María Escario copresenta tot el programa, per primera vegada, amb una intèrpret de llengua de signes.
Altres
Durada: 30'
13.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
14.10
Viajar en tren
Suiza: Tirano - Pontresina - Muottas Muralgl
Sèrie documental sobre ferrocarrils importants de tot el món. Amb el tren actuant com a guia, el programa travessa diversos llocs especials.
Documentals
Durada: 25'
14.35
Cultivo Talento
La producció és un retrat d'històries humanes i emocions des de les inquietuds dels qui opten per viure als pobles, en molts casos localitats a punt de desaparèixer del mapa, i generar riquesa amb el desenvolupament de productes naturals i artesanals, a més d'emprendre projectes tecnològics, socials o culturals. El documental mostra els paisatges de l'Espanya interior defensant un territori oblidat que conserva riqueses cada vegada més apreciades a les ciutats.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Leones y hienas. Dueños de la muerte, guardianes de la vida, El Masai Mara, historias de la sabana i Más que monos. Unos parientes muy cercanos
Documentals
Durada: 155'
18.50
80 cm
Valle del Gévalo. Naturaleza recóndita
A la Vall del Gévalo, a Toledo, el programa s'endinsa en la Garganta de Las Lanchas, un sender amb nombroses cascades. A prop de Pedraescrita, una altra ruta permet a Juanjo Pardo pujar a Las Moradas i tocar amb les mans el rastre que va deixar un ésser viu que va existir fa més de 400 milions d'anys.
Documentals
Durada: 35'
19.25
Ruralitas
Capilla y Paredes de Nava
A Badajoz, Arturo recorre la província amb el seu museu itinerant de medi ambient, una exposició que posa en valor la vida al món rural. I a Paredes de Nava, Naza fa un gir a la seva vida i torna al poble per cultivar bolets. El seu projecte agrícola ha estat reconegut a nivell nacional i internacional.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Turismo rural en el mundo
Emiratos Árabes Unidos: Desde Dubái hacia el desierto de Arabia
A la costa sud del Golf Pèrsic hi ha un dels països més exòtics del Pròxim Orient: els Emirats Àrabs Units. Des dels hipnòtics i luxosos gratacels de Dubai, s'emprèn un viatge cap al desert d'Aràbia, un mar immens de dunes ataronjades habitat per beduïns.
Documentals
Durada: 30'
20.40
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Viaje a las profundidades: La profundidad de los océanos es el hábitat más grande de la Tierra y un gran desconocido. Es el hogar de los animales más extraños del planeta, criaturas marinas que reptan por los fondos abisales y de nuevas especies que se descubren en las frías tinieblas del fondo de los mares.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Planeta selva
Selvas en el mar. Laurisilva de canarias
Sèrie documental que fa la volta al món per conèixer els boscos i selves més impressionants de la Terra i oferir una visió completa de la seva fauna i biodiversitat.
Documentals
Durada: 30'
22.00
Concurso de Comparsas Ritmo y Armonía de Santa Cru
Espectacle que recorre l'avinguda principal de Santa Cruz de Tenerife en un autèntic sambòdrom per acollir les comparses guanyadores del certamen dels carnavals d'aquesta localitat. Un dels esdeveniments amb més color i moviment del carnestoltes de Santa Cruz de Tenerife, en què també es poden veure les reines i les candidates de les festes, i una nova oportunitat per gaudir de la imaginació i de la creativitat de les seves llampants fantasies.
Altres
Durada: 120'
00.00
La murga, comedia de arte popular
El documental proposa, a través de successives pinzellades, testimonis i cançons, un viatge al carnestoltes. Està presentat a través de la sàtira dels esdeveniments socials, la cultura còmica popular, la veu del poble en èpoques dictatorials, allò crític i, per tant, allò artístic.
Documentals
Durada: 60'
01.00
Pel·lícula: Antonio Vega. Tu voz entre otras mil
Retrat inèdit d'Antonio Vega en què les veus dels qui el van conèixer més s'uneixen a la del mateix Vega per descobrir el seu veritable perfil. Un retrat íntim i precís de l'home que sovint va decidir mantenir la seva figura en la penombra.
Pel·lícules
Durada: 125'
03.05
Animales embajadores: tras las cámaras
Treball que segueix la trajectòria de Tim Harrison, un policia retirat que descobreix que els conservacionistes d'animals famosos de la televisió dels Estats Units estan secretament connectats amb el comerç de mascotes exòtiques. A mesura que la seva investigació s'endinsa més en el món del comerç de grans felins, s'adona que l'única manera d'acabar amb això és aconseguir portar la seva lluita als passadissos del Congrés, pressionant els legisladors perquè aprovin una legislació federal que posi fi a la cria i a l'explotació privada d'aquests majestuosos animals en perill d'extinció.
Documentals
Durada: 65'
04.10
U-Topos. No lugar. La utopía guaraní-jesuítica
L'humanisme renaixentista i els debats que proclamaven els drets dels indis propicien la creació de comunitats gairebé utòpiques entre guaranís i jesuïtes. 150 anys després, l'esplendor d'aquestes societats igualitàries acabaria col·lidint amb l'absolutisme del barroc.
Documentals
Durada: 60'
05.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'