Programació 8tv

Dilluns, 23 setembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi i Névoa: Alt e amor d'on gran desig s'engendra. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Amadeu Casas TRIo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 167'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 31'
13.58
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 30'
14.28
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 24'
14.52
Pel·lícula: Los indomables
A la fi del segle XIX, Hawaii pateix canvis importants. Entre els que més en senten els efectes hi ha Whip Hoxworth, un terratinent acabalat, i la seva criada Nyuk Tsin, una dona xinesa el somni de la qual és fundar una poderosa família.
Pel·lícules
Durada: 107'
16.39
Ventdelplà
El David rep la trucada de k'Eugènia, una antiga amant. Mentrestant, la relació entre la Teresa i l'Enric no va bé, ja que ell la tracta amb fredor. La Svetlana, per la seva banda, tem la reacció que pugui tenir el Jaume quan la vegi.
Sèries
Durada: 59'
17.38
Ventdelplà
La relació sexual entre la Mònica i el Julià no acaba de funcionar, però tots dos ho dissimulen. L'Enric, per la seva banda, continua desconfiant de tot allò que fa la Teresa. Mentrestant, el Jaume descobreix que el Martí ha passat la nit amb una noia a l'habitació de Can Rata, i el noi es disculpa.
Sèries
Durada: 71'
18.49
La Sagrada Família
Mamà cucut
Un home reclama un règim de visites per poder veure un fill que no és seu, però a qui ha fet de pare durant uns quants anys. La seva parella s'hi resisteix per no fer enfadar el pare biològic, un cantant de rock amb qui acaba de tornar i de qui creu estar molt enamorada.
Sèries
Durada: 64'
19.53
Jet lag
En destrucció
Aprofitant que l'Esther i l'Andreu han comprat una càmera de vídeo, la Mariona decideix gravar un curtmetratge trencador amb el qual vol passar a la posteritat.
Sèries
Durada: 33'
20.26
Jet lag
Carmina
Des que l'Esther ha marxat de casa per viure amb l'Andreu, les noies van més justes que mai. A contracor, decideixen llogar una habitació a una amiga del Mario. La noia en qüestió, la Carmina, és perfecta. Massa per al gust de les noies. Per la seva banda, l'Esther està obsessionada triant nom per a la seva futura filla i la Diana passa una temporada de bona sort.
Sèries
Durada: 30'
20.56
Plats bruts
Tinc pis
Josep Lopes treballa en una ràdio petita i, amb 34 anys, s'ha d'independitzar i buscar pis. David Güell, per la seva banda, fill d'una família benestant, comença a estudiar a l'Institut del Teatre d'amagat dels pares. Davant la situació d'altres companys, decideix buscar pis.
Sèries
Durada: 29'
21.25
Plats bruts
Tinc por
L'Emma, la veïna, s'espanta amb les pel·lícules de por i es queda a dormir al pis del David i el Lopes. Llavors els nois tramen un pla per intentar fer un trio amb ella, ja que pensen que ella també ho desitja.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Pel·lícula: El hombre sin edad
En vigílies de la Segona Guerra Mundial, la vida de Dominic Matei, un professor ancià, pateix una estranya transformació: després que li caigui un llamp a sobre, no només segueix viu, sinó que rejoveneix. Aquest fet desperta l'interès dels nazis, que pretenen servir-se'n per a les seves investigacions i experiments.
Pel·lícules
Durada: 152'
00.32
Pel·lícula: Venganza de padre
Dos estudiants de secundària s'han d'enfrontar al repte de convertir-se en pares.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.07
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 233'