Programació 8tv

Diumenge, 20 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: pa amb tomàquet. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Lluís Coloma. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 169'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 108'
14.48
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 38'
15.26
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 34'
16.00
Barcelonautes
L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
Altres
Durada: 37'
16.37
La Sagrada Família
Ramats
Un seguidor del Barça no vol sacrificar l'assistència un partit vital que coincideix amb l'aniversari de la dona, que el posa entre l'espasa o la paret. Finalment, l'aparició d'un famós jugador del conjunt blaugrana resol la situació.
Sèries
Durada: 65'
17.42
Pel·lícula: Faraon
El jove faraó Ramsès XIII s'enfronta al clergat d'Egipte per la influència d'aquests en els assumptes de l'Estat i les seves arques.
Pel·lícules
Durada: 163'
20.25
Pel·lícula: Bajo cualquier bandera
Turquia, 1922. Mentre l'Imperi otomà s'esfondra, aventurers de tot el món, a canvi d'una bona paga, arrisquen la vida per protegir la població de lladres i malfactors. Dos d'aquests mercenaris, Adam Dyer i Josh Corey, antics soldats americans, són contractats per un governador turc per protegir un carregament d'or i les seves tres filles. Durant el camí, els herois decideixen oblidar la seva missió i escapar-se amb els diners.
Pel·lícules
Durada: 116'
22.21
Pel·lícula: Lobos marinos
Durant la Segona Guerra Mundial, els submarins alemanys enfonsen vaixells mercants britànics que transporten milers de tones de queviures i material bèl·lic per a la marina. La intel·ligència britànica de l'Índia creu que la informació arriba als submarins nazis U-Boats a través d'un transmissor de ràdio ocult en un dels tres vaixells alemanys que estan a Goa, territori portuguès.
Pel·lícules
Durada: 141'
00.42
Pel·lícula: Civility
Tot i haver jurat que mai no ho faria, Cade Russo torna al seu poble natal, Civility, després de molts anys, per assistir a l'enterrament del seu pare i a la lectura del testament. Se suposa que es va suïcidar disparant-se un tret al cap, però dos personatges, el Marty i l'Andrew, amics del difunt, l'informen de les seves reserves respecte de la veracitat d'aquests fets i l'avisen que està en perill.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.12
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 228'