Educació

Premis per alumnes de cicles formatius d’Olot

Projectes d’estudiants de l’Institut La Garrotxa han estat guardonats amb els premis Impuls FP

Dos projectes d’alumnes de cicles formatius de l’institut la Garrotxa, d’Olot, han estat guardonats als premis Impuls FP. El primer premi de la categoria d’Innovació ha estat per a Mariama Trawally i Hussam Chaoui del Cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris, amb el treball El fajol i les farinetes de fajol. Aquest projecte d’innovació -han explicat al centre d’ensenyament- persegueix donar més usos gastronòmics i culinaris a un pseudocereal tan arrelat a l’agricultura i a la cuina de la Garrotxa. En el treball es mostra el desenvolupament de dues varietats de torró amb farinetes de fajol, xocolata i fruits secs.

En la categoria d’Emprenedoria de grau mitjà, l’alumne del cicle de producció Agropecuària Pol Feliu Parals, d’ Ullastret, va obtingut un accèssit pel projecte Recuits Nuri. El treball es basa en la creació d’una explotació ramadera de 400 cabres murciano-granadines en règim semi extensiu per la producció de llet. La llet de les cabres es transformarà en formatges i altres derivats lactis a l’obrador familiar. Una part dels recuits es destinarà a elaborar xuixos d’autor en una famosa pastisseria de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Entitats i plataformes es manifesten demà contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Un estudi de l'IDIBGI i l'ICO identifica un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA