Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Convocada una gran manifestació contra la turistificació, el 6 de juliol

barcelona
INFRAESTRUCTURES

L’aeroport de Girona registra un 77,1% més de viatgers que al maig de 2023

GIRONA

Recollida de firmes i mobilitzacions al Vallès contra la doble taxa de residus

Rubí

Projecte comunitari per fomentar els bons usos de l’espai públic

SALT
Infraestructures i serveis

Inversió de 4,5 milions per a millorar la BV-5301

Sant Esteve de Palautordera
societat

La rebaixa de l’IVA dels aliments es prorrogarà més enllà del juny

barcelona

La zona d’oci nocturn tindrà auxiliars per millorar la convivència

LLORET DE MAR

Malestar a Premià de Mar perquè l’escola bressol municipal “fa curt”

premià de mar
societat

El Pallars recupera feines de pagès amb les Olimpíades pallareses

Esterri de Cardós