Societat

Debat sobre sostenibilitat i gastronomia a la UdG

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni i la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, totes dues de la Universitat de Girona van celebrar ahir, a la Facultat de Turisme de la UdG, una taula rodona per tractar la sostenibilitat en el sector de la gastronomia i l’agroalimentació. Van intervenir en l’esdeveniment Judith Viader, Sandra Masoliver i Lluc Quintana, i va ser presentat per Dolors Vidal i Maria Rosa Terradellas. A més, la xerrada la van poder seguir en directe professionals del sector així com estudiants de la Universitat de Girona. D’altra banda, al mateix temps es va emetre en streaming, no només per al públic d’Espanya, sinó també de diferents països, com ara Mèxic, el Brasil o l’Argentina, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia