Educació

PALAFRUGELL

Gastronomia a l’Escola d’Hostaleria

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia amb la implicació del cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro. Hi han participat alumnes de PFI d’hostaleria; grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics. L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona