Societat

gastronomia

Yassin Zaabouli, el cuiner que fa el millor tajin de Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Nou sistema contra el frau en la procedència de les avellanes

BARCELONA

Una escriptora gironina, guardonada als Premis Vila d’Ascó

girona
societat

Circulació de trens afectada entre Reus i Alcover pel xoc entre una furgoneta i un tren de mercaderies

LA SELVA DEL CAMP
infraestructures

El Govern diu que la falla de Gavà s’ha repetit a Rodalies per dèficit inversor

barcelona
societat

Revelen com era un cocodril de més de 70 milions d’anys del Pallars Jussà

TREMP

Arenys de Mar amplia la zona blava i de residents a la Musclera i a l’N-II

arenys de mar
societat

Sense servei l’R3 de Rodalies entre Ripoll i Vic

VIC
infraestructures

Liciten la millora del ferm de 2 quilòmetres de l’AP-7 a Gelida

GELIDA

L’AMBici arriba a l’Hospitalet i completa així el seu desplegament

L’Hospitalet de Llobregat