Societat

Les trumfes de la vall de Camprodon

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

mon

La mort de la cooperant Emma Igual, crim de guerra

barcelona
societat

La temperatura al mar ha pujat quasi 2 graus a Catalunya aquest estiu

barcelona
LLEIDA

L’aeroport d’Alguaire estrena un centre de proves de motors de coets

LLEIDA
SEQUERA

La dessaladora de Blanes farà alliberar cabal al Ter

BLANES
turisme

Turisme ja ataca el problema de l’aigua

Barcelona
LLEIDA

Els musulmans busquen espai per a la pregària dels divendres

LLEIDA

Els nous Encants fan deu anys

Barcelona

Equipament de ciutat, no de barri

barcelona
PREMIS

El traumatòleg Francesc Malagelada, premiat amb el premi Banyolí de l’Any

BANYOLES