Societat

societat

Estabilitzat l’incendi de Llutxent, després de 4 dies

Els equips d’emergència de la Generalitat Valenciana van donar ahir per estabilitzat el foc de Llutxent, que cremava sense control des de dilluns al migdia. La millora de les condicions meteorològiques, amb menys vent, una baixada de les temperatures i algunes gotes de pluja, va permetre estabilitzar els fronts i va facilitar la feina dels equips d’extinció. Més de 2.600 persones van ser desallotjades i es calcula que de mica en mica aniran tornant a casa seva. El foc havia cremat ahir més de 3.000 hectàrees de bosc i superfície vegetal. Fins i tot els veïns de Pinet esperen tornar avui o al llarg del cap de setmana a casa seva, després que un 70% de la superfície del municipi hagi quedat arrasada per les flames. El poble va patir els rigors del foc més que el mateix Llutxent. Abans que els veïns tornin a les seves cases –una vintena de les quals han quedat totalment cremades–, els bombers han de certificar que no hi hagi cables, pedres o runa que puguin representar algun perill per als habitants. La tornada es portarà a terme en diversos dies, en els quals s’espera extingir el foc, ja definitivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un artefacte explosiu causa almenys 13 ferits a Lió

barcelona

Deu ferits en una explosió a Lió

barcelona

Pengen un ninot amb la cara de Junqueras en un pont de Sant Vicenç dels Horts

sant vicenç dels horts
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Continua la pluja

Barcelona

La URV investeix l’aviadora Bettina Kadner com a Doctora Honoris Causa

tarragona

Nissan impulsa el segment de furgonetes derivades de turisme amb la nova NV250

Creu Roja ha ajudat 1.421 persones a trobar feina

barcelona

Memòries dels primers seminaristes sense sotana

GIRONA

El 27% dels usuaris de centres d’aliments hi porten cinc anys

salt