Societat

La Fira del Farro presenta un nou vi

La dotzena edició de la mostra de la Vall de Bianya ofereix el primer vi blanc conreat i produït a la zona

La pre­sen­tació del Mallol de Bia­nya, el pri­mer vi blanc Char­don­nay produït a les vinyes pro­pi­e­tat de la família Fer­rer i Mas Mallol de la Vall, és la gran nove­tat de la 12a Fira del Farro de la Vall de Bia­nya, una mos­tra que vol recu­pe­rar i donar a conèixer un dels plats tra­di­ci­o­nals de la cuina gar­rot­xina. El nou vi –se n’han fet 2.500 ampo­lles– es donarà a conèixer demà a la tarda, després de la inau­gu­ració ofi­cial de la mos­tra. A con­ti­nu­ació es farà una de les acti­vi­tats més popu­lars de la pro­gra­mació: el sopar tas­tet al Cen­tre Cívic, en el qual es podran fer 18 degus­ta­ci­ons, a càrrec de res­tau­rants i arte­sans del muni­cipi. Diu­menge arriba el plat fort de la fira, amb una gran mos­tra arte­sana amb més de sei­xanta para­des, zona d’esmor­zar i degus­tació de farro, pas­se­ja­des en burro, tre­net turístic, cer­ca­vila amb la colla gegan­tera del muni­cipi, exhi­bi­ci­ons de fei­nes del camp, taller de cuina... Al mig­dia es lliu­rarà el títol honorífic de padrí i padrina de la fira a dues per­so­nes rela­ci­o­na­des amb la història de la Vall. També hi haurà expo­sició d’eines del camp en mini­a­tura i la 3a Tro­bada de Har­ley David­son.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia