Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida