Societat

Roca Sant Julià comptarà amb espais per desenvolupar projectes gastronòmics i culturals

A part de l’hotel i el restaurant, l’espai tindrà una destil·leria, una sala d’esdeveniments i una zona expositiva

Roca Sant Julià comptarà amb diferents espais per desenvolupar projectes de caire gastronòmics i culturals. A part de l’hotel i el restaurant, que gaudirà dels plats més representatius dels 35 anys d’història de El Celler de Can Roca, l’espai tindrà una destil·leria, una sala d’esdeveniments, una zona expositiva així com un espai dedicat al reciclatge.

Els germans Roca amplien els seus horitzons amb la gestió del Castell de Sant Julià de Ramis. Una de les novetats d’aquest espai és la destil·leria Esperit Roca, que es presentarà a partir de la tardor i suposarà una interpretació lliure de l’alquímia “per destil·lar l’essència d’un indret salvatge”.

Per altra banda, el castell de Sant Julià també comptarà amb un espai expositiu a anomenat Cuina Consciència Recerca, a partir del 2024. Cuina “perquè som cuiners i volem compartir coneixement, creativitat i mostrar l’evolució de la cuina catalana”, consciència, “perquè ens ve de gust compartir els pensaments, experiències i inquietuds sobre l’àmbit de l’alimentació i la biodiversitat” i recerca “perquè és al nostre ADN; des de la curiositat, la passió i la vitalitat d’un equip talentós”.

A més, també a partir del 2024 tenen la intenció de presentar l’espai Roca Recicla, una zona que servirà per “donar una segona vida al material utilitzat en els processos de cuina i servei, així com als residus generats”. D’aquesta manera, el castell de Sant Julià de Ramis, a la muntanya de Sants Metges serà el nou emplaçament dels germans Roca per “fer créixer els nostres equips, activar el talent intern i construir un escenari gastronòmic, cultural i mediambiental”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona