Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva