Societat

GASTRONOMIA

Deu restaurants participen en el ’Conill en ruta’ de Vilafant

La proposta gastronòmica lligada a la Fira del Conill porta de nou la promoció d’aquest productper l’Alt Empordà

Es celebra del 17 de març i s’allarga fins a l’1 d’abril

El ’Conill en ruta’ és una pro­posta gas­tronòmica que es con­so­lida un any més com acti­vi­tat prèvia a la Fira del Conill. Enguany hi par­tic­pa­ran deu res­tau­rants de la comarca que pro­po­sen un plat de conill dins del seu menú o carta, acom­pa­nyat de vi de la DO Empordà, durant el període que dira la cam­pa­nya de difusió, en aquesta edició del 17 de març a l’1 d’abril. Els res­tau­rant par­ti­ci­pants són la Tar­tana i la Can­tina de Vila­fant, els Caçadors de Maçanet de Cabrenys, l’Hos­tal de l’Aigua de Sant llo­renç de la Muga; Mas Ullas­tre de Sant Cli­ment Ses­ce­bes; Can Jeroni, el Bocam i el Bra­sic de Figue­res; la Vinya de Gar­ri­gue­lla i la Gruta de l’Escala.

«Cre­iem que amb aquesta pro­posta del Conill en Ruta acon­se­guim que la carn de conill, a poc a poc, vagi entrant en les car­tes dels dife­rents res­tau­rants del nos­tre muni­cipi i de la comarca. Pen­sem que amb aquesta pro­posta de ruta, ens per­met des­co­brir noves recep­tes per men­jar aquesta carn tant nutri­tiva, ja que els dife­rents res­tau­rants par­ti­ci­pants ens pro­po­sen plats molt diver­sos, tant tra­di­ci­o­nals com més moderns» des­taca l’alcalCde Vila­fant Con­sol Can­tenys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia