gastronomia

La Heredad Mas Collet, a Capçanes, entre vinyes i oliveres

L' hotel restaurant La Heredad Mas Collet, situada als afores de Capçanes, a 3,5 km de la població, ocupa una antiga masia típica del Priorat datada del 1795, totalment restaurada, que va ser la casa natal del famós bandoler català Joan Barceló i Anguera, conegut popularment com a Carrasclet. Aquest personatge, que de fabricar carbó de carrasca amb alzines va passar a ser un destacat resistent a las tropes borbòniques, va arribar a coronel de l'exèrcit de l'imperi austrohongarès. Ara entre pins, vinyes, oliveres i avellaners, la masia convertida des de fa aproximadament un any en un hotel de 4 estrelles, propietat de Julián Maza, manté parts autèntiques de la seva primera pedra típica de la zona de la comarca del Priorat, amb gairebé 100 hectàrees que pertanyen a la finca i de les quals es pot gaudir amb camins de senderisme envoltats de natura i rierols. Disposa de 12 habitacions i 2 suites (preus entre 140 i 160 euros habitació doble/dia). També té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, tennis pàdel, piscina exterior, gimnàs, sala de convencions, sala bar, petita videoteca, bicicletes, celler amb sala per a degustacions i restaurant. El restaurant Mas Collet ha sabut aprofitar a la perfecció tot el patrimoni gastronòmic de la terra mitjançant una oferta de productes d'alta qualitat, acompanyat d'una extensa carta de vins i d'aigües perquè es descobreixi en els seus plats tot el sabor d'una comarca. El xef Kurt Campinho elabora una cuina d'autor acurada respectant cada temporada de l'any; d'aquesta manera ens trobem que la carta pot anar canviant segons els productes que hi ha en cada una de les quatre estacions. Entre les especialitats culinàries podem esmentar cansalada, emulsió de trufa i caviar de salmó, 20; amanida tèbia de llamàntol i avellanes, 23; tripes de bacallà i pèsols crus, 13,50; llobarro, patata violeta i verduretes, 26; anedó en dos serveis i prunes, 43,70 (2 pers.); rable de conill amb tirabecs i alls tendres, 21; filet de bou, xiitake i patata ratte, 29,20; peix segons mercat... i entre les postres, xocolata d'Ocumare, sal i oli DO Priorat, 13,80; mató del Cadí, sèsam, crocant i argània, 10,50.

El restaurant també ofereix un menú degustació per 60 euros i disposa de 4 varietats de pans. El celler, que es pot visitar, guarda unes 140 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Mas Collet, 2006, 16. Disposa d'una terrassa coberta apta per a fumadors. El menjador, amb una capacitat per a fins uns 30 comensals, té una decoració rústica amb tocs moderns i elegants.

Adreça: Finca Mas Collet s/n. 43776 Capçanes Contacte: Tel. 977 26 24 55 / 608 236 335 Fax: 977.26.21.74. informacion@grupolhh.com. www.grupolhh.com/mascollet Horaris: Tanca: diumenge nit, dilluns i dimarts migdia i gener. Horari de menjador: de 13 a 15 i de 20.30 a 22.30 Directors: Kurt Campinho i Samantha Duran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS
estats units

El vaixell que va fer caure el pont té 56 contenidors amb materials perillosos

barcelona