gastronomia

El Raccó, el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Palas

El Raccó és el restaurant gastronòmic de l'hotel de la Pineda (Vila-seca) Gran Palas, inaugurat fa pocs mesos, que té la categoria de cinc estrelles. Propietat d'Insagra Uno, que presideix Indaleci Salas, aquest hotel d'alt nivell i que ocupa una posició privilegiada davant de la platja, amb vistes fantàstiques al mar, té una arquitectura de línies sòbries i minimalistes, amb façanes cobertes de pedra blanca i vidre blau que atorguen als diferents espais una gran lluminositat.

L'hotel ofereix un total de 102 habitacions i suites, totes diferents i exclusives, amb tecnologia d'última generació, grans terrasses i banys equipats amb tots els detalls; a més d'una multitud de serveis, entre els quals destaquen la zona Spa & Wellness i la restauració, en què la fusió de gastronomies és l'atractiu més gran.

El Raccó és el restaurant a la carta i té un entorn càlid i tènue. Ofereix una gastronomia moderna de fusió de la cuina tradicional i mediterrània, amb el segell d'autor del xef executiu de totes les cuines de l'hotel, Ion Garcia. Té un important celler, amb una carta notable de vins de les diferents DO del país (amb un especial interès per les DO de Tarragona, del Priorat, el Montsant o la Terra Alta), espanyoles i d'altres indrets, a més d'un extens assortit de caves i xampanys.

El Raccó, obert al públic en general, amb un ambient modern davant del mar, està pensat per gaudir-ne amb la família, els amics o per a un menjar de negocis. Ofereix un generós ventall de possibilitats, des d'un menú executiu, amb plats a escollir de primer i segon i postres, fins a un menú de degustació que inclou unes tapetes d'entrant fred; plats calents amb peix i carn, avantpostres i postres.

La pastisseria és d'elaboració pròpia, i té un sabor diferent i especial. El preu de la carta oscil·la entre els 35 i els 50 euros. El director de sala és Alvaro Lapiedra. Moss presenta un gran show cooking amb un ventall infinit de gustos i plats a la vista perquè cada comensal triï el seu menú de degustació preferit. El teppanyaki és per als amants de la cuina japonesa, que s'elabora a partir d'un teppan, cuina sana i natural.

A la zona dels jardins, al costat de la piscina, hi ha l'espai dedicat a la brasa, que permet menjar a l'aire lliure plats diversos de carn i peix.

Nom: El Raccó Adreça: Carrer de la Sèquia Major, 5. 43480 La Pineda, Vila-seca Contacte: Tel.: 679 313 878. Fax: 902 372 266 Dies de tancament: No tanca cap dia Web: www.granpalashotel.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Veïns de Camarles qüestionen els riscos de la planta de biogàs

CAMARLES
Societat

Mor Ramón Fonseca, fundador del bufet d’advocats Mossack Fonseca

Alumnes d’escoles i instituts faran de periodistes per un dia a la UAB

Cerdanyola del Vallès
agricultura

Els vinyataires fora de DO s’organitzen

barcelona

Tretze companyies actuaran enguany al Festival Internacional de Titelles

Gavà

Primer seminari català sobre Arxius i Turisme

lloret de mar
SOCIETAT

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú crea una unitat contra l’incivisme

vilanova i la geltrú
SEGURETAT

Col·locaran 575 sensors de risc químic a l’entorn petroquímic de Tarragona

TARRAGONA

L’oposició força un ple per tractar les suposades irregularitats d’un regidor

lloret de mar