Societat

gastronomia

Setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons, acompanyat de molts cuiners (i amics) de les comarques gironines, van presentar ahir, als jardins dels Alemanys, la setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins. La campanya, que va començar dissabte, s'allarga fins al 14 de juliol.

Cal Ros, Duc de l'Obac, Occi, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Calèndula, La Riera, Massana i Tapes 23 conviden clients i visitants als seus establiments a degustar durant un mes l'arròs de l'Estany de Pals. “L'Albert Grassot és qui experimenta amb diferents varietats”, precisa el director de Bons Fogons, Toni Vallory.

Josep Sabrià (Duc de l'Obac), Jordi Ribas (Cal Ros) i Sergi Ballús (Occi) van preparar un arròs de l'Estany de Pals a la cassola per a una vintena de comensals, incloent-hi Joan Roca (El Celler de Can Roca), el millor cuiner del món, i els regidors de Girona Jordi Fàbrega i Roser Urra, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona