Web versió mòbil
Diari independent, català, comarcal i democràtic
[X]
Estic registrat i vull presentar-me
Recorda'm
He oblidat la contrasenya
Consulta el text d'ajuda
Registra't gratuïtament
Fes-te subscriptor per 4 € al mes
Identifica't
Subscriu-te
Preu: dia 1 € / any 48 €
Barcelona
Avui
8º
14º
Dimecres
9º
18º
Dijous
11º
18º
Divendres
11º
18º
Dimarts,
21 gener 2025
El Punt Avui
Cercar
Barcelona
Tria el teu municipi
Tots els canals
Eleccions Europees 2024
Eleccions al Parlament 2024
Eleccions generals 2023
Guerra a Ucraïna
×
Lactium, setze anys gaudint dels formatges artesans
Lactium, setze anys gaudint dels formatges artesans
14 abril 2024
0
Àpats de consciència
Editorial
Àpats de consciència
16 abril 2023
0
Retorn als orígens
Retorn als orígens
16 abril 2023
0
La cuina feliç també va amb bici
Gairebé set de cada deu consumidors admeten que quan escullen del menú per emportar es decanten per plats que els porten records feliços de la infantesa
La cuina feliç també va amb bici
16 abril 2023
0
Eva, la temptació per la cuina
Eva, la temptació per la cuina
16 abril 2023
0
Bo, fàcil, senzill i barat
Us proposem tres plats bàsics de la cuina tradicional catalana elaborats amb ingredients de proximitat i de temporada i, sobretot, a l’abast de totes les butxaques
Bo, fàcil, senzill i barat
16 abril 2023
0
Sostenible i de proximitat
Sostenible i de proximitat
16 abril 2023
0
Dieta energètica per ser feliç
Hi ha moltes dietes vegetarianes, però només funcionen les que ens fan feliços. La dieta energètica fa prevaldre els vegetals per davant del peix i la carn i, sense descartar res, ens ajuda a conèixer les nostres necessitats
Dieta energètica per ser feliç
16 abril 2023
0
Menjar entre àpats
Menjar entre àpats
16 abril 2023
0
Glamur i fogons rere el TikTok
Glamur i fogons rere el TikTok
16 abril 2023
0
La cuina asiàtica va arribar per quedar-se
La cuina asiàtica va arribar per quedar-se
16 abril 2023
0
Kamut, espelta o blat de moro?
L’àmplia varietat de tipus de pa a les fleques busca complaure tots els consumidors
Kamut, espelta o blat de moro?
16 abril 2023
0
Una llaminadura del mar
La gamba vermella de Palamós és més dolça i saborosa i per això és més apreciada al mercat
Una llaminadura del mar
16 abril 2023
0
Xocolata amb alguna cosa més
Els consumidors cada cop son més sensibles a l’origen sostenible i el comerç just a l’hora de comprar derivats del cacau
Xocolata amb alguna cosa més
16 abril 2023
0
Més que una infusió: el te a totes hores
Més que una infusió: el te a totes hores
16 abril 2023
0
Kombutxa: el refresc que és bo i fa salut
Es fa amb aigua, té verd, llevat i sucre i, després d’un procés de fermentació, esdevé una beguda probiòtica i energètica
Kombutxa: el refresc que és bo i fa salut
16 abril 2023
0
Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.