Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

65

«65»

2023. EUA. 93'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Scott Beck, Bryan Woods.
Intèrprets: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika Williams.
Argument: Després d'un accident catastròfic en un planeta desconegut, els pilot Mills descobreix ràpidament que està realment encallat a la Terra, però de fa 65 milions d'anys. Ara, amb una sola oportunitat de rescat, Mills i l'altre supervivent, Koa, han de recórrer un territori desconegut plagat de perilloses criatures prehistòriques, en una lluita èpica per sobreviure.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Benito Pérez Buñuel

«Benito Pérez Buñuel»

2022. Espanya. 74'.
Gènere: Documental
Direcció: Luis Roca.
Argument: Seguint les explicacions d'especialistes de prestigi, aficionats i noms propers a l'escriptor Benito Pérez Galdós i el cineasta Luis Buñuel, aquesta història mostra les connexions notables entre els dos autors essencials de la cultura espanyola.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Crónica de un amor efímero

«Crónica de un amor efímero»

2022. França. 100'.
Gènere: Comèdia romàntica
Direcció: Emmanuel Mouret.
Intèrprets: Sandrine Kiberlain, Vincent Macaigne, Georgia Scalliet, Maxence Tual.
Argument: Una mare soltera i un home casat es converteixen en amants. S'han compromès a veure's només per a una aventura i a tenir esperança d'amor, conscients que la relació no té futur. Tot i això, cada cop se sorprenen més per la seva comprensió, la seva alquímia i el plaer d'estar junts.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El hotel de los líos

«El hotel de los líos»

2023. Espanya-Itàlia. 88'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Ana Murugarren.
Intèrprets: José Mota, Pepe Viyuela, Paz Padilla, Antonio Resines.
Argument: Després d'adquirir un hotel en estat deplorable, comprat per error en una subhasta per un preu desorbitat, els dos Javier García viuen una nova aventura, ajudats aquest cop, a desgrat d'ells, per un grup de nens dotats que s'allotgen a l'hotel per assistir a la Final del Talent Nacional. Juntament amb la seva explosiva professora, Martina, els nens s'enfrontaran al gàngster Benito Camarena.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
John Wick 4

«John Wick 4»

2023. EUA. 169'.
Gènere: Acció
Direcció: Chad Stahelski.
Intèrprets: Keanu Reeves, Rina Sawayama, Bill Skarsgård, Donnie Yen, Laurence Fishburne.
Argument: John Wick descobreix una manera de derrotar la Taula Alta. Però per poder guanyar la seva llibertat, Wick ha d'afrontar un nou rival amb poderoses aliances a tot el món, capaç de convertir els vells amics en enemics.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La sirvienta

«La sirvienta»

2023. Espanya. 111'.
Gènere: Històrica
Direcció: Pablo Moreno.
Intèrprets: Cristina González del Valle, Daniela Arias-Andreu, Marian Arahuetes, Elena Furiase, Eva Jakubovska.
Argument: Lera, treballadora del servei domèstic, és acusada d'un delicte. Al calabós coneix dues prostitutes amb qui comparteix la història que va salvar la seva vida. La història de Vicenta María López Vicuña, fundadora del religiós de María Immaculada, que fa més de 150 anys dedicat a la promoció de dones que van deixar els seus pobles per fer un futur millor en el servei domèstic de la capital.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Matria

«Matria»

2023. Espanya. 99'.
Gènere: Drama
Direcció: Álvaro Gago Díaz.
Intèrprets: María Vázquez, Santi Prego, Soraya Luaces, Susana Sampedro.
Argument: Ramona viu en una ciutat de Galícia endonsada en un context personal tens i imprevisible. Sacrifincant sempre tot per al futur de la seva filla, sembla empesa a mirar i pensar que, potser, hi ha alguna cosa nova per viure.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Retorno a Seúl

«Retorno a Seúl»

2022. Cambotja-França-Alemanya-Corea del Sud. 119'.
Gènere: Drama
Direcció: Davy Chou.
Intèrprets: Ji-min Park, Louis-Do de Lencquesaing, Yoann Zimmer.
Argument: Per reunir-se amb els seus orígens, Freddie, de 25 anys i criada a França, torna per primera vegada a Corea del Sud, on va néixer abans de ser adoptada. La jove, de naturalesa tossuda, comença a buscar els seus pares biològics en un país que amb prou feines coneix, portant la seva vida per camins nous i inesperats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Rimini

«Rimini»

2022. Àustria-Alemanya-França. 114'.
Gènere: Drama
Direcció: Ulrich Seidl.
Intèrprets: Michael Thomas, Tessa Göttlicher, Hans-Michael Rehberg, Inge Maux, Claudia Martini.
Argument: Richie Bravo, un cantant una vegada carismàtic del gènere Schlager, ja sense recorregut, viu a la ciutat italiana de Rimini i intenta mantenir el seu costós estil de vida oferint recitals per a turistes i dormint amb algunes de les seves fans ja granadetes. Tanmateix, la seva vida pren un gir quan la seva mare mor i es veu obligat a tornar a la seva Àustria natal, on el seu pare acaba d'ingressar a un geriàtric.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sparta

«Sparta»

2022. Àustria-Alemanya-França. 101'.
Gènere: Drama
Direcció: Ulrich Seidl.
Intèrprets: Georg Friedrich, Hans-Michael Rehberg, Marius Ignat.
Argument: Ewald va emigrar fa anys a Romania. Ara, després de trencar amb la seva xicota, es trasllada a l'interior del país, on inverteix els seus esforços per transformar una escola en runes en un centre recreatiu infantil al qual provenen els nens de la zona, de vegades de famílies desestructurades. Però Ewald porta amb ell un secret terrible que ha amagat tota la seva vida i que ara està a punt de sortir a la llum.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Un paseo con Madeleine

«Un paseo con Madeleine»

2022. França-Bèlgica. 91'.
Gènere: Drama
Direcció: Christian Carion.
Intèrprets: Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Julie Delarme, Jérémie Laheurte.
Argument: Madeleine, de 92 anys, demana un taxi per ral que la porti a la residència on es quedarà a vuire-hi. Charles, un conductor de cor decebut i tendre, accepta conduir pels llocs que van marcar la vida de la dama. A través dels carrers de París, es revela el seu passat extraordinari. Encara no ho saben, però tots dos forjaran una amistat durant aquest viatge que canviarà les seves vides per sempre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]