Cultura

1,6 milions per a 225 beques Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona, convoca aquest any, amb caràcter d’excepcionalitat, les beques Premis Barcelona 2020, destinades a fer possible projectes de creació cultural, de recerca i d’innovació en els àmbits de la cultura, la ciència i l’educació. L’ICUB ha decidit transformar els Premis Ciutat de Barcelona en la seva edició de 2020, per tal de reactivar un sector castigat fortament per la crisi sanitària i en lluita constant contra la precarietat.

El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, les va presentar ahir acompanyat pel delegat de Drets Culturals, Daniel Granados, i la delegada de Ciència i Universitats, Júlia Miralles de Imperial.

En concret, la finalitat d’aquesta línia és “donar suport a la creació artística mitjançant una ajuda destinada als camps de la literatura, les arts escèniques, les arts visuals, la música, l’audiovisual i les cultures populars, així com en projectes que reforcin la interacció entre aquests camps.”

S’hi poden presentar persones que tingui la seva residència a la ciutat de Barcelona o a la seva àrea metropolitana, o bé què estiguin vinculades al seu teixit cultural, o bé que dissenyin un projecte l’objecte del qual tingui relació amb Barcelona.

S’atorgaran 225 beques de 6.000 o 10.000 euros per projecte, amb un import global d’1,6 milions, repartides en tres àmbits, quatre línies i quinze modalitats. Encara no és oficial, però el període de sol·licituds anirà de finals de desembre fins a mitjan febrer del 2021.

Les bases generals i específiques es poden consultar a www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/bequesIdentificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.