El ‘Cuina' de maig arriba a quiosc amb un nou 2x1
La revista inclou vals de descompte per gaudir d'un àpat a 23 grans restaurants i noves postres de Jordi Roca
Després de l'èxit de les anteriors edicions, el número de maig de la revista Cuina arriba a quiosc amb un nou 2x1, una promoció per gaudir d'un àpat per a dues persones al preu d'un sol comensal a 23 grans restaurants del país. Entre els establiments que hi participen hi ha el Nectari, que el 2013 va ser distingit amb una estrella Michelin; Els Pescadors, de Llançà; el Vermell, de Sant Cugat del Vallès, o els barcelonins Can Solé i Tàpies. Per participar-hi, només cal retallar els vals que apareixen a la revista i presentar-los a l'establiment escollit.
Pasta per fer a casa
El Cuina'també revela tots els secrets de la pasta i explica, amb consells i receptes, com elaborar a casa un dels plats més fàcils i divertits de preparar. La capçalera també descobreix diferents maneres de cuinar a casa les croquetes, una de les menges preferides de petits i grans.
Com cada mes, Carme Ruscalleda i Jordi Roca ofereixen les seves propostes. La xef de Sant Pol presenta un menú inspirat en el mes més primaveral, i el recentment proclamat millor pastisser del món suggereix tres postres de llimona per acabar de forma exquisida els àpats de primavera.