Economia

gastronomia

Sopars a quatre mans al Divinum, a Girona

El restaurant Divinum, de Girona, organitza per al proper mes d’abril tres sopars a quatre mans en què el xef Jordi Rollan cuinarà amb tres dels actuals millors xefs gironins: Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo.Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. Cada sopar constarà de dos entrants, quatre plats principals i dues postres (seran sorpresa i no es revelaran fins al dia en qüestió) amb maridatge de vins (75 euros/persona tot inclòs). Les reserves ja estan obertes al web del Divinum



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga