Economia

Galetes Trias introduirà noves receptes i potenciarà els productes ecològics

L’empresa de Santa Coloma ha començat a exportar al mercat de l’Amèrica Llatina i espera, durant el 2020, exportar els seus productes als països nòrdics

L’empresa Gale­tes Trias manté amb vista a l’any vinent la volun­tat d’inno­vació amb la intro­ducció de noves recep­tes. La direc­tora comer­cial, Maria Trias, ha dit en decla­ra­ci­ons a l’ACN que el 2020 volen “fer noves recep­tes bus­cant ingre­di­ents que subs­ti­tu­ei­xin el sucre i la farina de blat i poten­ci­ant el pro­ducte ecològic”. Trias, però, matisa que “man­tin­dran les recep­tes de les espe­ci­a­li­tats tra­di­ci­o­nals”. Aquest procés es dona en un any en què l’empresa de Santa Coloma de Far­ners pre­veu tan­car l’exer­cici econòmic fac­tu­rant 3,5 mili­ons d’euros, 7% més que l’any pas­sat. Durant aquest dar­rer any, en el qual l’empresa ha cele­brat el seu 111è ani­ver­sari, s’han introduït en els mer­cats de Mèxic i Xile. També han cres­cut les ven­des dels pro­duc­tes de petit for­mat. En l’actu­a­li­tat, ja repre­sen­ten el 15% de la fac­tu­ració de l’empresa.Trias diu que es va optar per poten­ciar el pro­ducte en for­mats més petits per “adap­tar-se a les noves neces­si­tats de famílies més peti­tes o mono­pa­ren­tals”.

Entrar al mer­cat nòrdic

Un dels prin­ci­pals motius pels quals l’empresa s’ha deci­dit per apos­tar pel pro­ducte ecològic és l’èxit que tenen aquests pro­duc­tes entre els con­su­mi­dors escan­di­naus, segons explica Maria Trias. En l’actu­a­li­tat, el 8% de la pro­ducció de Gale­tes Trias s’exporta a països com el Japó, Hong Kong, França, Itàlia, l’Aràbia Sau­dita, Bèlgica, Ale­ma­nya, els Estats Units i Gua­te­mala. També a Mèxic i Xile, països en els quals ha entrat recent­ment. Segons asse­gura Trias, un dels objec­tius de l’empresa és con­ti­nuar crei­xent en el mer­cat sud-ame­ricà.

Actu­al­ment Gale­tes Trias té 39 tre­ba­lla­dors, una fàbrica i un museu a Santa Coloma de Far­ners, on va començar la seva acti­vi­tat fa 111 anys.

LA XIFRA

20.000
galetes
surten cada hora dels forns de l’empresa Galetes Trias, que en produeix 350 tones cada any.

LA FRASE

Introduirem noves gammes, però mantindrem les receptes més tradicionals
Maria Trias
directora comercial de galetes trias


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia