Economia

Un celler de la DOQ Priorat i de la DO Montsant és escollit entre els cent millors del món segons una publicació americana

CAMP DE TARRAGONA

El celler Capa­fons-Ossó, que tre­ba­lla amb vins de la DOQ Pri­o­rat i de la DO Mont­sant, ha estat esco­llit com un dels 100 millors del món de l'any 2007, segons la pres­ti­gi­osa revista ame­ri­cana Wine & Spi­rits. El celler pri­o­ratí és l'únic català que ha entrat en aquesta llista, al cos­tat de cellers tant reco­ne­guts com Moët & Chan­don, Pen­folds o Robert Mon­davi. 'Wine & Spi­rits' té una tirada de 75.000 exem­plars que, en la seva gran majo­ria, es venen exclu­si­va­ment entre pro­fes­si­o­nals de la res­tau­ració i del vi dels Estats Units i del Canadà. La publi­cació té divuit anys d'història i edita anu­al­ment una guia que dis­tri­bu­ei­xen els dia­ris New York Times i USA Today.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.