Economia

MyChefTool és l’única start-up gironina a la final del concurs del Fòrum Gastronòmic

MyChefTool és l’única start-up gironina que ha arribat a la fase final del Summit Startup que organitza el Forum Gastronòmic. L’empresa amb seu a Santa Coloma de Farners ha estat seleccionada entre més de 50 projectes per participar en l’última fase, en la qual les sis empreses candidates han estat convidades dimarts al Fòrum Gastronòmic de Girona, per fer un pitch davant del públic i un jurat professional. Al final de l’acte s’escollirà un guanyador, el qual serà dotat amb un premi econòmic de 2.000 euros, amb un jurat integrat per Business Angels de Girona i inversors de l’àmbit internacional.

Per segona vegada consecutiva el Fòrum dona espai a les startups d’innovació dins el sector gastronòmic en una activitat en forma de concurs. El concurs està coorganitzat per tres agents del sector gastronòmic i de la indústria de les startups i el Venture Capital.

Un dels organitzadors és el propi Fòrum, qui va desenvolupar la pionera iniciativa de l’esdeveniment, conjuntament amb la Consultora Innovaout, qui posseeix experiència dissenyant i desenvolupament programes d’emprenedors i inversions en empreses emergentsdes de fa anys,i finalment BAGI, la xarxa d’inversors Businness Angels, la més important de Girona, que compta amb més de 60 inversors interessats per startups.

A part de la gironina MyChefTool s’ha seleccionat altres cinc empreses: haddock (YC W22), Ordatic, RENTASTICS, Combo i MIOBIO Healthy Food.Tres de les candidates tenen origen a València i són finançades per Lanzadera, el sistema de promoció de startups del propietari de Mercadona, Juan Roig.

My Chef Tool està pensada per a professionals de la gastronomia i l’hostaleria. A travésdel seu ecosistema es digitalitza el canal Horeca amb un programari SaaS per als establiments basat en Big Data, Intel·ligència Artificial i Anàlisi. Mycheftool incorpora solucions financeres basades en els pagaments offline i en línia sense dependre de bancs. Això permet agilitzar els pagaments entre Client i Restaurant i Restaurant i Proveïdor a través d’un marketplace propi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Els deures del Barça

Profesor economía y empresa Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisis i desenvolupament de negoci

El Cercle elogia el “compromís amb el progrés social” de Josep Piqué

Barcelona

Griffiths confia que l’avançament d’eleccions no afectarà el segon Perte de l’automoció

barcelona

La dada provisional d’inflació mostra una frenada fins al 3,2%

barcelona

Obramat crearà 185 llocs de treball a Sabadell

barcelona

La defensa del client financer pot acabar en via morta per l’avançament de les generals

barcelona
economia

La participació de particulars en el mercat de l’habitatge, sota mínims amb el 25%

BARCELONA

En marxa la 3a edició de la setmana gastronòmica i floral de Banyoles

BANYOLES

Catalunya tindrà fruita de Km0 malgrat la sequera

barcelona