Economia

hostaleria

Premien l'ex-‘maître' de l'hotel Duran de Figueres

L'ex-maître del restaurant de l'hotel Duran de Figueres Joaquim Pairó, Quimet, va rebre ahir el premi Tramuntana d'honor professional, un guardó que atorga anualment l'Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hostaleria de l'Alt Empordà. Segons van afirmar en el decurs del sopar, Pairó va rebre el premi per “tota una trajectòria professional de més de quaranta anys en l'hostaleria com a maître al restaurant de l'hotel Duran de Figueres i, després d'anys d'haver-se jubilat, es mereix un reconeixement del sector en agraïment a un servei de qualitat”. Els premis Tramuntana de l'associació també van guardonar el restaurant Ca la Maria de Mollet de Peralada amb el Tramuntana d'honor professional, “perquè és una empresa exemplar per al sector de la restauració de la comarca i que manté tota la seva vigència el 2012”. El restaurant celebra aquest any el cinquantè aniversari. I pel que fa al premi Tramuntana d'honor a l'empresa proveïdora del sector, va ser per a l'empresa Peralada Comercial, per “tota la feina que ha hagut de fer per esdevenir una de les principals empreses distribuïdores del sector”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Barcelona, entre les deu ciutats més resilients del món

barcelona
economia

El govern espanyol i els sindicats acorden la reforma del subsidi d’atur sense el suport de la patronal

barcelona
ECONOMIA

El BBVA ja va descartar millorar l’oferta al Banc Sabadell

barcelona
Port de Barcelona

Primeres jornades de portes obertes

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona